Back to top

A városi hivatal szerződést újít a hűségkártyát elfogadó magánvállalkozókkal

Publikálva: 2021, október 22 - 10:41
Dunaszerdahely számos üzletében elfogadják a városi hivatal által kiadott hűségkártyát, amely kedvezményes vásárlásra jogosítja fel tulajdonosát. A hűségkártyaprogramban a városi hivatal a dunaszerdahelyi telephellyel rendelkező kisvállalkozókkal együttműködési szerződést kötött, amelynek értelmében a boltokban és a szolgáltatást nyújtó üzletekben elfogadják a hűségkártyát.
A városi hivatal szerződést újít a hűségkártyát elfogadó magánvállalkozókkal

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal a program indulásakor közel 50 együttműködési szerződést kötött. A szerződések 2020 év végén lejártak, ezért a városi hivatal szeretné megújítani azokat.

Levélben felvették a kapcsolatot az érintett vállalkozókkal, és várják jelentkezésüket a szerződés megújítására. A vállalkozók közül többen már visszajeleztek, és határozatlan időre megkötötték az új szerződést. Olyan bolttulajdonosok érdeklődésére is számítanak, akik újonnan szeretnének bekapcsolódni a programba.

Érdeklődni a 0918 607 377-es telefonszámon lehet.

A hűségkártyaprogram célja, hogy a vásárlók a helyi kereskedők üzleteiben vásároljanak, akik cserébe kedvezményt biztosítanak.

(dunstreda.sk)

Ezt már olvasta?

Itelcom

Az Itelcom cég telekommunikáció, biztonsági berendezések,...

Cookies