Back to top

INTERSPORT

Publikálva: 2018, május 11 - 11:36
Az INTERSPORT csoport a kb. 5.000 áruházával 30 országban a világ legnagyobb sportkereskedelmi szervezete. A szervezeti feladatok koordinációja mellett párhuzamosan futnak az országhatárokon áthaladó projektek a marketing, a termékfejlesztés, a kiskereskedem-menedzsment területén és további területeken is.
INTERSPORT

Az INTERSPORT regionális szervezeteinek dolgozói saját tapasztalataikat aktívan alkalmazzák és elkötelezetten dolgoznak az IIC különböző grémiumaiban (pl beszerzési vagy reklám bizottságok, stb).

Az egész világot átölelő csoporton belüli együttműködés és az országok közötti jó kapcsolat az INTERSPORT csoportot kíváló piaci pozícióba helyezik és a helyi vásárlóknak olyan minőségi szolgáltatást nyújtanak, melyeket az INTERSPORT International egész világot átölelő együttműködése nélkül nem lehetne ebben a minőségben vagy árakban kínálni.      

Az INTERSPORT-nál vásárolni, világszerte a gondtalan bevásárlást jelenti. A világ 40 országában, több mint 5500 INTERSPORT szakáruházban számíthatnak az INTERSPORT ügyfelei a legmagasabb szintű tanácsadásra, támogatásra és szervizszolgáltatásra

A nagyvállalat dunaszerdahelyi üzletében is rendkívül széles kínálat várja az érdeklődőket hétfőtől péntekig 9.00-20.00 között a Galántai úton lévő Family Centerben.

A Hűségkártyával 2 százalékos kedvezményben részesülhetnek a vásárlók.

OC FAMILY CENTER, Galantská cesta 1888/19
Tel: +421 948 002 019
E-mail: dunajska.streda(a)intersport.sk
 

Ezt már olvasta?

GAS

GAS

A GAS töltőállomások országszerte nem csak alacsony...

Luxury Flowers

Luxury Flowers

Sok-sok színes és szép virág, kedves kiszolgálás várja...