Back to top

Váltson színházi bérletet!

Publikálva: 2017, szeptember 19 - 12:11
Szíves figyelmükbe ajánljuk a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ 2017/2018-as színházi évadra meghirdetett bérletes előadásait.

Idén is igyekeztünk olyan színházi előadásokat választani, amelyek – reményeink szerint – elnyerik majd az Önök tetszését, a legváltozatosabb igényeknek, kívánságoknak is eleget téve.
Bízunk benne, hogy megelégedve olvassák ajánlatunkat, és a bérletvásárlás mellett döntenek. Ebben az évadban – hosszú idő, majdnem egy évtized után – kénytelenek vagyunk emelni a jegyárakon, s ezáltal a bérletárakon is, amely azt hiszem nem szorul bővebb magyarázatra, hiszen a produkciók ára és a járulékos költségek is folyamatosan emelkednek. Reméljük, hogy ez nem szegi kedvüket, és továbbra is szívesen jönnek az általunk kínált előadásokra. Az előttünk álló színházi évadra a bérletet 90 €-ért kínáljuk, az emelkedő sorokba 110 €-ért. Az ár tartalmazza a postaköltséget is, hiszen az előadások előtt továbbra is levélben értesítjük Önöket. Honlapunkon azonnal jelezzük az esetleges műsor- vagy időpontváltozást. Ha igénylik, e-mailben is értesítjük Önöket.
 
Kedves Bérleteseink!

Amennyiben úgy döntenek, hogy ismét bérletet váltanak, nemcsak a megszokott helyükről élvezhetik majd az előadásokat, hanem jelentős kedvezményben is részesülnek, hiszen az előadások bizonyos részét emelt jegyárakkal kínáljuk majd.

Tisztelettel kérjük Önöket, bérletvásárlási szándékukat minél előbb jelezzék a szervezési osztály munkatársainak a megadott elérhetőségeken.
A bérlet továbbra is átruházható, esetleg kitűnő ajándék lehet hozzátartozóik, munkatársaik számára. Bízunk benne, hogy ajánlatunk elnyeri tetszésüket, és ebben az évadban is rendszeres látogatóink lesznek.

Ennek reményében kívánunk Önöknek kellemes színházi perceket!

Ibolya Ildikó igazgató

Ezt már olvasta?

Cookies