Back to top

Vakkantó – a kutyabarátok boltja

Publikálva: 2020, május 16 - 08:18
2018 szeptemberében az Északi lakótelepen, a Gyurcsó István utcában nyitotta meg kapuit a Vakkantó – kutyabarátok boltja. Az üzletben közép- és kiváló minőségű állateledelekhez, felszerelésekhez elérhető áron juthatnak hozzá a vásárlók.
Vakkantó – a kutyabarátok boltja

Stui, a másfél éves francia buldog fogadja a vendégeket az állateledeleket forgalmazó családi vállalkozásban. Széles árukészletünkben kutyák, macskák, madarak és rágcsálók táplálékát, különböző kiszerelésben, elérhető áron tudják beszerezni.  Különféle ízesítésben található itt magyar, szlovák és cseh forgalmazók gyártotta tápok. A Dunaszerdahelyi járásban egyedüliként értékesítjük az Olaszországban előállított prémium minőségű Primordial nevű száraz kutyaeledelt, amely 70 százalékban húst, 30 százalékban zöldség és gyümölcs keveréket tartalmaz. Amellett, hogy a bivaly, szarvas vagy kacsa ízesítésnek egyetlen házi kedvenc sem tud ellenállni, saját tapasztalatból mondjuk, hogy az állat izomzatát, testfelépítését és szőrzetét is szépen fejleszti. A táp teljesen gabonamentes. További prémium szárazeledelünk a Freedog by Aldog és Centoundinci.

Az állattartóknak szakszerű segítséget nyújtunk, táplálékot tartunk a kistestű állatoktól kezdve a nagyobb méretű házi kedvencekig, szem előtt tartva azok korát és fajtáját.  Kiegészítő állateledeleink közül a Piper névre hallgató konzerveket kedvelik leginkább, amely 60 százalékban húst tartalmaz olyan ízvilágban, - vadhús tökkel, csirkeszív barnarizzsel, borjúmáj burgonyával, fürj, nyúl - amely még az emberi fantáziát is megmozgatja. A felhozatalban alutasakok, jutalomfalatok, szárított finomságok, különféle játékok, nyakörvek, vezetők, fekhelyek, tálak és samponok is szerepelnek. Szívesen teljesítjük az állattulajdonosok kívánságát és beszerezünk olyan különleges termékeket is, amelyre a kis kedvenceknek szükségük van. Üzletünkben lehetőség van ajándékutalvány vásárlására is.

Fent vagyunk a facebookon és az instagramon. Később szeretnénk létrehozni egy internetes üzletet. Terveink között szerepel egy kutyakozmetika kialakítása, majd egy állathotel létrehozása, ahol fajtól függetlenül látnánk vendégül a kedvenceket. Egy nagy zöld övezetet képzelünk el, kényelmes alvó helyekkel, ahol a gazdik nyugodt szívvel bízhatják ránk háziállataikat. 

Üzletünk hétköznaponként reggel kilenc órától délig, majd délután egy órától este hat óráig várja az érdeklődőket. Szombatonként kizárólag a délelőtti órákban vagyunk nyitva. Vasárnap az üzlet zárva van. 

Nézz be hozzánk és hozd magaddal a kedvenced is.    

(PR-cikk)

Ezt már olvasta?

Címkék: PR-cikk, PR článok
Cookies