Back to top

Új sorozat indul ma a dunaszerdahelyi.sk portálon

Publikálva: 2021, január 4 - 16:16
Ma este 19.00 órakor új, 20 részes videósorozat indul portálunkon, amelyben olvasóinknak-nézőinknek két személyi ezdő, Sebő Krisztina és Taric László mutatja be hétköznaponként, miképp lehet hasznos tornagyakorlatok segítségével a karantén idején eredményesen megőrizni testi (és általa lelki) egészségünket.
Új sorozat indul ma a dunaszerdahelyi.sk portálon

Eddzen együtt a dunaszerdahelyi csapatával! – hangzik műsorunk címe, amelyben január hétköznapjain este hét órakor egy-egy rövid videós edzés enyhít a karantén egyhangúságán. 

„A dunaszerdahelyi.sk portálon és közösségi oldalainkon Sebő Krisztina és Taric László, a két fiatal és rendkívül tehetséges dunaszerdahelyi személyi edző hoz és mutat mindannyiunknak naponta néhány olyan hasznos tornagyakorlatot, amelynek a segítségével nem csupán az újévi fogadalmaink elérése felé haladhatunk könnyebben, de egyben segítenek a lockdown idején jókedvet is hozni a hétköznapjainkba” – mondta a sorozatról Rajkovics Péter, a dunaszerdahelyi.sk-t működtető Perfects Rt. igazgatója.

A műsor portálunk mellett elérhető lesz dunaszerdahely.sk Facebook- és Instagram-oldalán is, hiszen több korosztályt kívánunk elérni a rövid, 2 perces, de kompakt tornavideókkal, amelyek azután később is visszanézhetők lesznek, hogy jobban el lehessen sajátítani a gyakorlatokat.

Edzőink naponta fognak váltakozni – Laci kezd, azután jön Kriszti, hogy mindkét nem megtalálja a számára szimpatikusabb edzésmódot.

Ha valaki végig követi a négy hét összes adását, biztosan kialakíthat magának odahaza is egy olyan edzéstervet, amellyel addig is formába lendülhet, amíg újra kinyithatnak az edzőtermek.

„Ezúton is szeretném megköszönni két főszereplőnknek, hogy elvállalták a felkérést, és így is segítenek színesíteni a korlátozások mindennapjait. Másrészt pedig a sorozat elkészítésén dolgozó kollégáimnak a munkát, illetve a Fit Clubnak a helyszínt, amelyet a forgatásra biztosítottak. Bízom benne, hogy a nézők is örömmel fogadják idei első videósorozatunkat, amelyet továbbiak fognak követni” – zárta a városi médiavállalat igazgatója.

Nézze meg a műsor előzetesét, és ne feledje, este 19.00 órakor már várjuk az első edzésre!

Ezt már olvasta?

Cookies