Jelenlegi hely

Új köntösben az ajándékkártya

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, február 2 - 15:23 | Színes
A Thermalparkban tavalytól beszerezhető ajándékkártya ezúttal Valentin-napi köntösben is vásárolható és ajándékozható.
Új köntösben az ajándékkártya

A Thermalpark egyik tavalyi újdonsága az ajándékkártya, mellyel a megajándékozott személy a dunaszerdahelyi fürdőben belépőt, masszázst, szaunavilág belépőt, az étteremben ételt és italt tud vásárolni. Decemberben, a karácsony közeledtével nagy volt az igény ez iránt a praktikus ajándék iránt, melyet akár karácsonyi üdvözlőkártyával is meg lehetett vásárolni, ezáltal a praktikum mellett kedvessé is téve az ajándékot - tudtuk meg Horváth Katalintól, a Thermalpark menedzserétől.

Ebből a pozitív tapasztalatból kiindulva készíttetett a fürdő az idén először Valentin-napi üdvözlőkártyát is. Ráadásul, mivel az ajándékkártyán lévő összegből masszázs is vásárolható, a közelmúltban bevezetett egyik újdonság mintha kifejezetten a szerelmeseknek lenne kitalálva. Az eddig megszokott klasszikus masszázst kiegészítve jelenleg már arra is van lehetőség, hogy a vendégek párosban élvezzék a Thermalpark kiváló masszőreinek kezelését.

Ha még nem ismeri a Thermalpark ajándékkártyáját

Az ajándékkártyát bármilyen összeggel, de minimum 20 euróval lehet feltölteni. Használója a rendelkezésre álló összegből tud fürdőbelépőt, masszázst, szaunavilág belépőt vásárolni, vagy az étteremben ételért, italért fizetni. Egyfajta fizetőkártyaként működik, ha pedig összepárosítják a fürdőbelépőként használt karkötővel, akkor karkötővel is fizethet a kártyán található összegig. Ez a lehetőség amiatt is jobb az eddig használhatóktól, mert példaként említve, egy dunaszerdahelyi Hűségkártyával rendelkező nyugdíjasnak egy klasszikus bérlet adta 10 alkalom kevésbé kifizetődő, hiszen neki kétféle kedvezmény is járna, ami a klasszikus bérlet esetében nem kivitelezhető. Az ajándékkártyáról viszont csak olyan összeget fizet alkalmanként, amilyen típusú belépőt kér.

Ha az ajándékkártyáról elfogy a feltöltött összeg, azt tovább tölteni nincs lehetőség, viszont a Thermalpark kérésre ingyenesen kicseréli az ajándékkártyát Thermalpark klubkártyára - az pedig már bármikor tölthető lesz.

Az érdeklődők az ajándékkártyát megvásárolhatják személyesen a Thermalpark recepcióján, továbbá online rendelési lehetőséget is kínál a fürdő a shop.thermalpark.sk címen (magyar nyelven a shop.thermalpark.sk/hu címen). A megrendelt kártyát át lehet venni személyesen a fürdőben, vagy utánvéttel postázzák a kért címre.

Címkék: Thermalpark