Back to top

Új igazgató a kórház élén

Publikálva: 2016, július 4 - 13:09
Igazgatóváltás történt hétfőn, július 4-én a dunaszerdahelyi kórházban, amelyet a jövőben a korábbi nagymihályi (Michalovce) igazgatónő, Zita Ženišová vezet majd.
Új igazgató a kórház élén

A dunaszerdahelyi intézmény a Svet zdravia hálózat tagja, amelynek vezérigazgatója, Ľuboš Lopatka a vállalat által eljutattot közleményben megköszönte Róbert Mamrilla eddigi igazgatónak az átalakítás során végzett munkát és megjegyezte, mivel a városunkban fekvő kórház a kulcsintézményük Nyugat-Szlovákiában, így meg kívánták erősíteni annak vezetését. Zita Ženišová korábban a nagymihályi hasonló nagyságú intézmény transzformációjában kiváló tapasztalatokat szerzett a vezérigazgató szerint. A kelet-szlovákiai kórházat két és fél évig vezettte, majd 2016-tól a Svet zdravia vállalat menedzseri tanácsadója volt. Párkányból származik, házas és egy felnőtt fia van.

Az új intézményvezető szerint a dunaszerdahelyi kórháznak megvan minden előfeltétele, hogy a közös akaratnak köszönhetően modern munkahely legyen minőségi egészségügyi szolgáltatásokat nyújtva, emellett pedig jó munkafeltételeket nyújtson az alkalmazottainak.

Ezt már olvasta?

Címkék: kórház, nemocnica
Cookies