Jelenlegi hely

Tudta? A hűségkártya egyenértékű a Thermalpark klubkártyájával

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, június 18 - 06:23 | Közérdekű
Dunaszerdahely város lakosait érintő, a Thermalparkban kihasználható lehetőségről tájékoztatta portálunkat Horváth Katalin, a Thermalpark menedzsere.
Tudta? A hűségkártya egyenértékű a Thermalpark klubkártyájával

Horváth Katalin elöljáróban elmondta, a három éve bevezetett Thermalpark klubkártya, a fürdő területén vele párosítva használható karkötővel együtt nagy sikernek örvend a látogatók körében. Az idén kiadott dunaszerdahelyi hűségkártya pedig a város lakosai esetében átvette ennek szerepét.

A városi hűségkártyával rendelkezők számára a Thermalpark már korábban is biztosított kedvezményeket. A strandbelépő is kevesebbe került, de például ez alapján kérhettek kedvezményes jegyet a helyi nyugdíjasok és rokkantnyugdíjasok is. A város lakosai számára 2020-tól bevezetett, intelligens hűségkártyák már RFID-chippel rendelkeznek, így kihasználási lehetőségük is megnőtt. A dunaszerdahelyi Thermalpark esetében egyesíthető a hűségkártya és a klubkártya szolgáltatása, ennélfogva nem szükséges kiváltani a strand speciális kártyáját, a városi plasztikkártya ugyanúgy használható.

Ami a konkrétumokat illeti

A városi hűségkártyával, akárcsak a 2017-ben bevezetett klubkártyával vásárolható strandbelépő, majd a chipes karkötővel párosítva a látogató felhasználhatja készpénz nélküli fizetésre, azzal szinte minden terméket és szolgáltatást megvásárolhat. A fürdő területén lévő három terminálnál ellenőrizheti egyenlegét, valamint ezeken a pontokon – akár bankkártyával is – tölthet rá további összeget. A kártyán lévő pénzösszeg nem veszik el, azt a további látogatás alkalmával is használhatja a vendég. A kényelmes fizetési lehetőség mellett a nyár folyamán majd további kedvezményekben is részesül a hűségkártya és a Clubcard tulajdonosa, ezekről portálunkon, a dunaszerdahelyi.sk-n keresztül tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

A járványhelyzet után érvénybe lépő rendelkezések szerint a Thermalpark minden látogatójának regisztráltatnia kell magát, ez alól viszont a dunaszerdahelyi hűségkártyát használók kivételt képeznek, tekintve, hogy adataik eleve a rendszerbe kerülnek a használat során. „Így gyakorlatilag előnyt élvezhetnek a városi hűségkártyát használók, mivel a készpénzzel feltöltött hűségkártyát, illetve az ahhoz párosított elektronikus karkötőt használva a szolgáltatások jó részét érintésmentesen fizethetik” - mondta el a strandfürdő menedzsere.

Szöveg és kép: Rózsár Vince