Back to top

Trencséni siker a fiúknál

Publikálva: 2016, május 26 - 15:19
Az alapiskolás csapatok országos floorball döntője ma a fiúk versenyével zárult, amelyet a trencséni alapiskolások nyertek.
Trencséni siker a fiúknál

A fiúk küzdelmei a lányokhoz hasonlóan két négyfős csoportban zajlottak, ezen mérkőzéseket még tegnap lejátszották, majd ma a helyosztókra, az elődöntőkre és az érmekért folytatott mérkőzésekre került sor.

A harmadik helyért a szakolcaiak és a csacai fiatalok küzdelmét láthatta a közönség, amely nagy harcot hozott az utolsó percekig, amit végül utóbbiak nyerték meg 2:0-ra. A döntőben aztán a háromnapos torna zárásaként a trenécséniek és a nagymihályiak hasonlóan kemény harcot vívtak, s ugyan a keleti srácok szerezték meg a vezetést a torna legjobb góllövőjének és egyben legjobb játékosának járó díjjal jutalmazott Branislav Sokirka találatának köszönhetően (a játékos a lenti képünkön), de aztán a trencséniek domináltak, megfordították az eredményt, s a végén csak szépíteni tudtak a nagymihályiak, így 5:3 lett a végeredmény. Tegyük hozzá, aki látta a mérkőzéseket, egyértelműen megállapíthatta, a 14-15 éves játékosok komoly teljesítményt nyújtottak a pályán, s a Sokirkához hasonló tehetségeket feltehetően a szlovákiai sport nagy reménységei között tarthatjuk számon.

A díjakat a döntő után Kálmán Miklós főszervező mellett Horváth Zoltán alpolgármester adta át.

Döntő: Michalovce-Trenčín 3:5

3. helyért: Skalica-Čadca 0:2

Ezt már olvasta?

Címkék: floorball, flórbal