Jelenlegi hely

TOUR DE KUKKONIA kerékpárverseny és családi biciklitúra

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, június 14 - 11:05 | Közérdekű
Június 24-én első alkalommal rendezi meg a Kukkonia Polgári Társulás és Dunaszerdahely városa a TOUR DE KUKKONIA országúti kerékpárversenyt és családi bringatúrát, melynek különlegessége, hogy a bicikliverseny útvonala végigkalauzol bennünket Kukkónián, azaz a Csallóközön.
TOUR DE KUKKONIA kerékpárverseny és családi biciklitúra

A verseny kapcsán tartott sajtótájékoztatón Hájos Zoltán polgármester örömének adott hangot, hogy ilyen jellegű rendezvény jött létre régiónkban, s bízik benne, hogy a vasárnapi rendezvény sikeres lesz, és sokan vágnak neki a távnak profi, easy és családi kategóriákban.

Nevezési feltételek: A verseny egyes kategóriáira 2018. május 23-tól június 21-ig lehetséges a regisztráció. A nevezés kötelező érvényű - a nevezési díjat a részvétel elmaradása esetén nem térítjük vissza.

Nevezési díj:    Tour de Kukkonia 80 km: 15 euró, a helyszínen 20 euró.

A nevezési díj tartalma: ebéd, üdítőital, névre szóló rajtszám (előnevezőknek – június 21-ig) időmérő chip, orvosi ügyelet, szervizkocsi, tombolajegy - rajtszámtombola valamint egy startcsomag (Kukkonia és Minit termékek, gyümölcs), zuhanyozási lehetőség és csomagmegőrző.

                             Kukkonia Easy 33 km:10 euró, a helyszínen 15 euró.

A nevezési díj tartalma: ebéd, üdítőital, névre szóló rajtszám (előnevezőknek - időmérő chip, orvosi ügyelet, tombolajegy - rajtszámtombola valamint egy startcsomag (Kukkonia és Minit termékek, gyümölcs), zuhanyozási lehetőség és csomagmegőrző.

Kukkonia Bringakultúra 10 km: 5 euró, gyermekeknek 15 éves korig ingyenes.

A nevezési díj   tartalma: ebéd, üdítőital, névre szóló rajtszám (előnevezőknek – június 21-ig) rajtszámtombola, orvosi ügyelet.

A verseny a MOL Arénánál kezdődik, innen vonulnak át a versenyzők a Bécsi útra, és profi időméréssel innen indul a verseny. 

„Kiemelt fontosságú az egészséges életmód és a sport támogatása, valamint az is, hogy egy ilyen jellegű rangos eseményen betekintést nyerjünk Kukkónia, a Csallóköz szépségeibe” – vallják a kukkoniások. 

A verseny végén programokkal, előadásokkal kedveskednek a versenyzőknek, illetve a közönségnek.

Jelentkezés: www.kukkonia.sk!

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők!

Címkék: Kukkónia