Back to top

Tornagyőzelem és ezüstérem a legkisebb kézis lányok mérlege az országos tornán

Publikálva: 2022, június 28 - 07:05
A Szlovák Nyílt Országos Bajnokságot az U12 és U10 korosztályok számára Zsolnán rendezték meg június 24–26. között. A legkisebb HC DAC-os apróságok 19 indulóból tornagyőztesként, az U12 korosztály a 24 csapatból ezüstéremmel a nyakában tért haza.
Tornagyőzelem és ezüstérem a legkisebb kézis lányok mérlege az országos tornán

Straka Mária, U12: „U12 korosztályba 24 csapat nevezett a nyílt országosra tornára. Csapatunk a D csoportba került, öt mérkőzésből négy győzelemmel és egy döntetlennel csoportelsőként jutottunk tovább, majd további három mérkőzés győzelmével a döntőig jutottunk. A döntőben Vágsellye csapata ellen is nagyot küzdöttek a lányok, bár látszott a csapaton, hogy a negyedik mérkőzését játssza kevés pihenővel. Ennek ellenére nagyon örülünk az ügyesen, kitartóan megszerzett ezüstéremnek. Nagyon büszke vagyok a csapatra, egész évben keményen dolgoztak és rengeteget fejlődtek. Sajnos a torna második felén nem tudtam részt venni egészségügyi okok miatt, ezért külön meg szeretném köszönni Brunczvik Tündének és Brunczvik Fanninak a segítséget”
Brunczvik Tünde: „Meg kell dicsérnem az egész csapatot. Az a rengeteg edzésmunka, amit egész évben becsületesen végigcsinálták, meghozta az eredményt. Csak gratulálni tudok a megérdemelt ezüstéremhez! Köszönjük a szülők szurkolását!”

2022. június 24-26.
Helyszín: Zsolna 
Eredmények:
HC DAC Dunaszerdahely – Nagybiccse: 17-17
HC DAC Dunaszerdahely- HK Slávia Simony: 13-5
HC DAC Dunaszerdahely- Slávia Szered: 17-4
HC DAC Dunaszerdahely- Iuventa Nagymihály A: 20-8
HC DAC Dunaszerdahely – Vágsellye B: 18-9
HC DAC Dunaszerdahely- Nagytopolcsány: 12-5
HC DAC Dunaszerdahely – Trencsén: 23-8
HC DAC Dunaszerdahely- Malacka Nádasfő: 14-10
HC DAC Dunaszerdahely -Vágsellye A: 5-1

Prikler Silvia, U10: „Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ezen a szivacskézilabda tornán. Hosszú, de nagyon eredményes hétvége volt. Csoportelsőként jutottunk tovább, és végig veretlenül meneteltünk. Az elért első helyezés szuper, de számomra sokkal fontosabb, hogy a lányok individuálisan és csapatként is nagyon jól működtek a pályán támadásban és védekezésben egyaránt. Egy nagyon jó és összetartó társaság kovácsolódott össze. Büszke vagyok a játékosokra! A szülőknek köszönjük a szurkolást.”

2022. június 24-26.
Helyszín: Zsolna 
Csoportmérkőzések:
HC DAC Dunaszerdahely – Nagybiccse: 16-2
HC DAC Dunaszerdahely- Trencsén: 23-7
HC DAC Dunaszerdahely- MHAK Martin: 19-4
HC DAC Dunaszerdahely- Slavia Szered: 13-8
Nyolcaddöntő
HC DAC Dunaszerdahely – MHAK Martin: 12-6
Elődöntő:
HC DAC Dunaszerdahely- Nagymihály: 20-13
Döntő:
HC DAC Dunaszerdahely -Vágsellye: 13-11

hcdac.sk

Ezt már olvasta?

Cookies