Back to top

Tibike boldogsága

Publikálva: 2017, június 19 - 08:25
A kedves olvasók, minden bizonnyal emlékeznek Nagy Tibike kapcsán arra a felhívásra, amelyet még márciusban fogalmaztam meg és olvasható volt a portálon. Akkor egy olyan speciális kocsi megvásárláshoz kértem a segítségüket, amely segítségével az ágyban fekvő Tibikét ki lehet vinni a szabadba.
Tibike boldogsága

Az álom sikerült, Önöknek is köszönhetően. Április derekán megérkezett az új kocsi és amint beköszöntött a jó idő, Tibikét már bele is ültették. Egyelőre a ház körül sétálnak vele, de szeretnének idővel a város más részeibe is eljutni.

Szeretnék köszönet mondani mindenkinek, aki anyagilag segítette a kocsivásárlást! Nagy Tibike számlaszámára éppen elegendő összeg érkezett. Édesanyja megvásárolta a kocsit, illetve még jutott gyógyszerekre és a mindennapok kiadásaira is.

Tibike boldogsága örömmel tölti el édesanyját és nagymamáját, de azokat is, akik meglátogatják a kisfiút. Hiszen újra kimehet a szabadba, nem kell a négy fal között lennie egész nap, hallhatja a madarakat, rásüthet a napsugár, arcát meglegyintheti a szellő és megcsodálhatja a természet szépségeit. Apró kis örömök, neki és nekünk is. Boldogsággal tölt el bennünket.

Mindenkinek szeretném megköszönni ezúton is, hogy támogatták Nagy Tibike gyógyulását bármekkora összeggel is!

Köszönet a dunaszerdahelyi.sk hírportálnak is, hogy közzétették felhívásunkat!

Karaffa Attila

Ezt már olvasta?

Cookies