Back to top

Teszteléssel indul a sárga-kékek felkészülése

Publikálva: 2022, június 12 - 18:19
Hétfőn a kerettagok többsége számára véget ér a nyári pihenő, hétfőn és kedden orvosi és erőnléti felmérések várnak a csapatra.
Teszteléssel indul a sárga-kékek felkészülése

A sárga-kékek június 13-án, hétfőn kezdik meg a 2022/23-as szezonra való felkészülést. Valamivel több mint két hét után tehát véget ér a DAC játékosainak nyári pihenője. Az új idény első összejövetele holnap délután lesz, majd a csapatot orvosi vizsgálatok és erőnléti felmérések várják Győrben. Ugyanez a program keddre is, az első közös edzést szerdán abszolválja a csapat.

A nyári felkészülés hazai környezetben, a MOL Akamédián zajlik majd, ahol az első két felkészülési találkozónkon is pályára lépünk. Egy hét múlva, június 18-án, szombaton 10:30 órától a Pohronie együttesét látjuk vendégül, majd június 22-én, szerdán ugyanitt a pozsonyi Slovannal mérjük össze az erőnket. Június 25-re, szombatra egyelőre még tárgyalás alatt van a leendő ellenfél kiléte. A főpróbát június 30-án abszolváljuk a MOL Arénában a Paksi FC ellen, amely tavasszal a magyar NBI 6. helyén végzett és kupadöntőt is játszhatott.

A következő idény első tétmérkőzése az Európa Konferencia Liga 1. előselejtezőjének nyitómeccse lesz, amelyen július 7-én, csütörtökön lépünk pályára. Az ellenfelünket a keddi sorsolás alkalmával ismerjük meg, amely 14:00 órakor kezdődik. A Fortuna Ligában július harmadik hétvégéjén kezdjük meg szereplésünket, méghozzá valószínűleg július 17-én, vasárnap.

A nyári alapozás kezdetén már nem lesz jelen Martin Vantruba és Thibaud Verlinden, akik elhagyták a klubot. Az argentin védő, Luciano Vera pedig hazájába távozott kölcsönjátékra. A nyolc válogatottunk (Cesar Blackman, Eric Davis, Andrejs Ciganiks, Nikola Krstović, Sainey Njie, Malý Matúš, Sebastian Nebyla és Veszelinov Dániel) később, június 20-22-e között csatlakozik a társakhoz. Ellenben a kölcsönből visszatérő Martin Rymarenko a csapattal kezdi meg az felkészülést.

A média figyelmébe: 2022. június 15-én, szerdán, az első közös edzés előtt a csapat rendelkezésre áll majd a média képviselőinek. Bővebb információval később szolgálunk.

A DAC 1904 nyári felkészülésének a tervezett menetrendje:

Június 13-a, hétfő: a felkészülés kezdete, DAC Akadémia
Június 18-a, szombat, 10:30 ó: DAC-Pohronie (DAC Akadémia)
Június 22-e, szerda: DAC- Slovan (DAC Akadémia)
Június 25-e, szombat: az ellenfél kiléte egyeztetés alatt
Június 30-a, csütörtök: DAC-Paks (MOL Aréna)

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Akadémia
Cookies