Back to top

Teret adunk véleményének!

Publikálva: 2019, szeptember 25 - 12:55
Szeptember 25-én online kérdőíves felmérést indít a városi média, amelynek célja, hogy november végéig összegyűjtse a Dunaszerdahelyen és a régióban élők véleményét a DSTV, a Dunaszerdahelyi Hírnök és a dunaszerdahelyi.sk portál működéséről és a médiafogyasztók egyéb igényeiről.
Teret adunk véleményének!

„Korábban is kíváncsiak voltunk arra, hogy mit gondolnak a nézők és olvasók a Perfects Rt. által működtetett médiatermékekről, most viszont szervezett formában kívánjuk begyűjteni mindezt. Az online kérdőívvel szeretnénk több száz helyi polgárt elérni, de személyesen is megkérdezzük a dunaszerdahelyieket közönségtalálkozók alkalmával, így is biztosítva, hogy a felmérés minél inkább reprezentálja a helyiek véleményét. Bízunk benne, hogy ilyen módon átfogó képet kapunk majd arról, milyen információkra, szolgáltatásokra van szükségük a médiafogyasztóknak a 21. század második évtizedének végén és ennek alapján tudjuk majd a médiavállalatunk további fejlődését is tervezni, hiszen munkánkat a közösség érdekében folytatjuk. A kérdőív szlovák verzióját októberben tesszük elérhetővé, annak tartalma eltér a magyartól, hiszen más pozíciót foglalunk el a szlovák médiapiacon, mint a felvidéki magyar médiumok versenyében” – mondta el portálunknak a városi médiát működtető vállalat igazgatója, Rajkovics Péter.

A kérdőív ITT érhető el, annak megválaszolása természetesen anonim, csupán egy e-mail-címet kell megadniuk, amelynek segítségével a december elején kisorsolásra kerülő díjak kapcsán fel tudjuk venni a kapcsolatot a nyertesekkel. Három szerencsésre ugyanis vacsorautalvány vár egy-egy dunaszerdahelyi étterembe, de két könyvcsomagot is kisorsolunk, a további nyereményre pedig október és november során derül majd fény.

Ami a kérdéseket illeti, azok a médiafogyasztási szokásokra kérdeznek rá, és legfeljebb 5–8 perc alatt megválaszolhatók. Ha fontosnak tartja, hogy a városi média a jövőben olyan tartalmakat szolgáltasson, amelyet Ön szeretne, akkor szánjon ennyi időt a megválaszolásra! Köszönjük!

Ezt már olvasta?

Cookies