Back to top

Teljes erőbedobással játszottak a hétvégén

Publikálva: 2023, február 14 - 19:20
A HC DAC Dunaszerdahely fiatal kézis lányainak szinte minden korosztálya pályára lépett az elmúlt hétvégén.
Teljes erőbedobással játszottak a hétvégén

Prikler Silvia, U19: „A mérkőzést nagyon rosszul kezdtük, az időkérés után utolértük az ellenfelet, de a félidő végére újból hátrányba kerültünk. A második játékrészben feljavult a támadójátékunk és a védekezésünk is. Nagyon örülök, hogy a végén meg tudtuk nyerni ezt a nehéz mérkőzést.”

U19
2023. február 11. 
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely

HC DAC Dunaszerdahely - Tatran Stupava (Stomfa): 29-26 (12-15)

Brumczvik Tünde, U17: „Nagyon örülök, hogy nyertünk. Ezt a győzelmet nagyon jó védekezésünknek köszönhetjük. Ellenfelünket több hibába kényszerítettük, kapusunk is nagyszerűen védett. Támadásban a szokásosnál több technikai hibát követtünk el és rengeteg kapufát lőttünk. Ahogyan javult a helyzetkihasználás, úgy távolodtunk el a Stomfai csapattól. Egy jól felkészített csapat ellen mindig öröm játszani. Gratulálok a lányoknak és az ellenfélnek egyaránt!”

I. liga 14. forduló U17

2023. február 11.
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely - HC Tatran Stupava (Stomfa): 21-18 (12-9)

Mészáros Ildikó, U14A: „Jó ellenféllel, jó tempójú mérkőzést játszottunk. Folyamatosan kerekedtünk felül ellenfelünkön, ami szerintem a jobb állóképességünknek és futógyorsaságunknak volt köszönhető. Támadásainkat igyekeztünk gyorsan befejezni, amibe hibák is csúsztak, de láttam nagyon kreatív és okos összjátékot is. Bátran felvállaltuk az egy-egy elleni játékot is. Ami kevésbé működött, az a védekezésünk volt, amit igyekszünk az edzéseken csiszolni.”

Nagyszombat megye bajnoksága U14”A”
2023. február 11. 12:15
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Pőstyén: 33-23 (17-11)

Gútay Straka Mária, U12B: „Jól kezdtük a mérkőzés és egészen a 10. percig nagyon jól játszottunk. Többen voltak betegek, mindösszesen egy cserével játszottuk fizikálisan erősebb lányok ellen, és sajnos nem bírtuk az iramot, többször belehibáztunk, igy sikerült elhúznia ellenfelünknek. Ennek ellenére látom a lányokon a fejlődést, meccsről meccsre tanulunk, ezért is jó, hogy ennyi mérkőzést tudunk játszani.”

U12B
HC Dac Dunaszerdahely - MHK Pőstény: 9-18 (5-12)

Lelkes Lilla, U10: "Hétvégén hazai pályán kezdtük meg a Nagyszombat megyei bajnokság tavaszi részét. Nyárasd, Lég és Szered csapataival mérkőztünk meg. Az első meccsünket álmosan kezdtük, védekezésben és támadásban sem figyeltünk oda eléggé, így Nyárasd csapata ellen vereséget szenvedtünk. A másik két meccset viszont sikerült megnyernünk, aminek örülünk."
Nagyszombat megyei bajnokság U10
2023. február 12.
Sportcsarnok Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Nyárasd: 5-10 (4-2)
HC DAC Dunaszerdahely – Lég: 17-5 (6-3)
HC DAC Dunaszerdahely – Szered: 9-7 (4-3)
Brunczvik Fanni, Brunczvik Tünde: „A Nagyszombati és a Nyitra megyei közös rendezésű vegyes kézilabda versenyen vettünk részt két csapattal. A lányok többségben fiú csapatok ellen játszottak. Mind a két csapat 7-7 mérkőzést játszott le, ami nagyszerű, mert így többet tudnak éles helyzetben gyakorolni és a szabályokat elsajátítani. A mérkőzéseken látszódnak az edzéseken gyakorolt elemek.”
2012-2013 Előkészítő csoport
Selye 
2023.02.12. 

(hcdac)

Ezt már olvasta?

Cookies