Jelenlegi hely

Téli kalandok

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, január 22 - 11:53 | Oktatás
A Vámbéry Ármin Alapiskola tanulóit a hideg időjárás sem akadályozza meg abban, hogy a szabadban töltsenek el néhány feledhetetlen napot.
Téli kalandok

„Decemberben az ötödikes és hatodikos diákok Kálmán Miklós tanító bácsi szervezésében a dunaszerdahelyi korcsolyapályára látogattak el. A kezdő és haladó csoportokba való besorolás után a gyerekek különféle feladatokat kaptak, és az általuk nem ismert technikákat sajátították el a jégen. Majd a diákok lehetőséget kaptak a szabad korizásra.

Januárban és februárban a hetedikes évfolyamok sítanfolyamon vesznek részt. Az első csapat, vagyis a 7.A és a 7.B osztályos tanulók január 13-án indultak el e várva várt kirándulásra. A diákok napról napra jobban síelnek, havazásban, hidegben, szélben is jól teljesítenek.

A napi sport után a szórakozásra is van lehetőség, ha a sípályán még nem fáradtak el kellőképpen a gyerekek a szálláson különféle versenyeken vesznek részt, diszkót rendeznek.  E élmények tudatában a 7.C és a 7.D osztály tanulói nagyon várják a februárt, hogy ők is részt vehessenek e feledhetetlen kiránduláson.”