Jelenlegi hely

Tavaszköszöntő hangulatot otthonainkba

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, április 12 - 13:37 | Színes
Ahogy a naptárba, az otthonainkba, a lakáskultúrával foglalkozó boltokba is belopózik a tavasz. Igaz ez az Aranytű boltokra is – mondta el Pongrácz Sándor, a Barapon társtulajdonosa.
Tavaszköszöntő hangulatot otthonainkba

Érezhetően fejlődik a lakáskultúra tájainkon is, az emberek – elsősorban természetesen a hölgyek – szeretik az aktuális divatnak megfelelően feldíszíteni az életkörnyezetüket. Ma már egyre inkább életkörnyezetről kell beszélnünk, mivel az utóbbi években a lakás beltere mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap az erkély, a terasz, a kerti pihenőterület.

A tavaszi és húsvéti időszak termékei is megérkeztek az Aranytű üzletekbe, széles skálával várják a boltok a vásárlókat. A boltokat üzemeltető Barapon kft tulajdonosai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy mi se maradjunk le a világtól. Az aktuális trendekről szakkiállításokon tájékozódnak, majd a tájainkon érzékelhető keresletet párosítják a kínálattal, és ennek megfelelően szerzik be a különböző textileket, anyagokat, kiegészítőket.

A húsvét ünnepköre, és annak díszei sokkal konzervatívabbak, ezen a téren nem érezni akkora változást. Sokkal inkább az évszakokhoz kötődő anyagok, kiegészítők terén. Az idén az erős, domináns színek a jellemzők, az erős, határozott vonalak. A korábbi, a geometriai ábrák divatja már lecsengett, és a természet jelenik meg a lakáskultúrában: virágok, pillangók, állatok, erdők. Ráadásul ma, az internet világában a világ is „összement”, a bolygó bármely része közel kerülhet hozzánk, így a már több éve divatos levendula díszítés mellett ugyanúgy kedveltek például a flamingókat ábrázoló díszpárnák is.

A lakástextil egyre fontosabb eleme a kültérben használható elemek elterjedése. Az erkélyen, kertben található padokat, székeket, asztalokat is szeretik a hölgyek összehangolni a lakás belterével, így a tavaszi-nyári hangulat megjelenhet a takarókon, a függönyökön, a díszpárnákon. Az Aranytű boltjaiban ráadásul az adott használatnak megfelelő anyagokat is választhatnak a vásárlók. Az egyre inkább elterjedő, praktikus összetételű, vízlepergető anyagot ugyanúgy megtalálják, mint a kevesebb vasalást igénylő pamut-műszál összetételűt.

A ruhatextil, a méteráru legalább olyan fontos része a textilboltok kínálatának. Ezen a téren pedig ugyanúgy érezhető a tavasz érintése, mert az új trendek, az élénk színű, vidám természeti motívumok ugyanúgy megjelennek a ruha alapanyagokon. A kor technológiája pedig olyan szinten dolgozik, hogy az anyagok és azok díszítése teljesen élő hatást kínál.

„Boltjaink felkészültek, húsvéti és tavaszi áruval töltöttük meg a polcokat. Örömmel várjuk az érdeklődőket, felkészült kollégáink pedig várják a vásárlókat, akiknek szükség esetén segítséget is nyújtanak” – üzenik a Barapon és az Aranytű boltok tulajdonosai.

Az Aranytű boltok nyitvatartása és elérhetősége:

Dunaszerdahely, Jehuda Aszád tér 6763, telefon: 0948 /390 123; nyitva hétfőtől-péntekig 9.00-17.00, szombat 9.00-12.00 között

Somorja, Fő utca 66/A, telefon: 0948 / 390 124; nyitva hétfőtől-péntekig 9.00-17.00, szombat 9.00-12.00 között

Érsekújvár, M.R. Štefánik utca 5, telefon: 0948 / 390 126; nyitva hétfőtől-péntekig 9.00-17.00, szombat 9.00-12.00 között

(PR)

Címkék: PR-cikk