Back to top

A tavalyi év végén született babákat köszöntötte városunk vezetése

Publikálva: 2022, augusztus 25 - 14:05
A 2021 október - december közt született kis dunaszerdahelyi lakosokat köszöntötte ma városunk vezetése.
A tavalyi év végén született babákat köszöntötte városunk vezetése

A szülőkkel, testvérekkel, nagyszülőkkel érkező 24 babát Hájos Zoltán, városunk polgármestere, valamint Dunaszerdahely alpolgármesterei, A. Szabó László és Karaffa Attila üdvözölték.

Hájos Zoltán örömét fejezte ki, hogy a városháza házasságkötő termében köszönthette a városi hivatal meghívását elfogadó szülőket és gyermekeket.

Mint mondta, nem mindegy, hogy a jövő generációja milyen körülmények közt nő fel, ezért városunk vezetése szeretne ehhez minőségi nevelést, oktatást nyújtó bölcsődék, óvodák, iskolák fenntartásával hozzájárulni. Újfent felhívta a gyermekek szüleinek figyelmét a város alapította Fészek Alapítványra, mellyel Dunaszerdahely a gyerekeket kívánja támogatni. Kérte a szülőket, bátran használják ki a lehetőséget, ha útbaigazításra van szükségük, azt pedig szívesen megteszik a városi hivatal munkatársai.

„Tudom, nem könnyű szülőnek lenni, hisz mindenkinek magának kell azt megtapasztalnia. Kérem, a legjobb tudásuk szerint, teljes szeretetükkel tegyék ezt“ – zárta köszöntőjét Hájos Zoltán.

Karaffa Attila, Dunaszerdahely alpolgármestere üdvözlő szavaiban kiemelte: „A családi tűzhely melegét megtartani sok munkát és kitartást igényel. Egy baba mosolyában felfedezzük a pillanat örömét, szemében meglátjuk a holnap ígéretét“.

„Neveljék kérem gyermekeiket úgy, hogy azok felnőttként is mindig szeretettel gondoljanak városunkra, annak lakosaira“ – mondta el ünnepi gondolatait Karaffa Attila.

A köszöntők kedves hangulatához Bazsó Horváth Zsuzsanna, a Dunaszerdahelyi Művészeti Alapiskola tanára járult hozzá. A fuvolán elhangzó kedves dallamok gyereknek, szülőnek egyaránt ünnepivé tették ezt a mai napot.

Az eseményen készült felvételeinket megtekinthetik képgalériánkban.

Szöveg és kép: -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies