Back to top

Tanulni a legjobbaktól érdemes

Publikálva: 2020, március 10 - 07:15
Kiváló hangulatú edzőtábor zajlott az elmúlt hétvégén Keszegfalván a Seishin Karate Klub szervezésében minden idők legsikeresebb magyar karate versenyzője, Rózsa Gábor Sensei vezetésével.
Tanulni a legjobbaktól érdemes

Gábor, aki ötszörös Európa-bajnok, súlycsoportos világbajnok, az alapoktól indulva egy szakmailag kiválóan felépített tábort vezényelt le. A kezdő gyerekek kétszer 1 órás, a haladóbb karatékák pedig kétszer 2 órás edzésen vehettek részt. A helyes testtartással, a légzéssel, az ellazulással, a helyes technikai kivitelezéssel, és a belső vezérléssel foglalkoztak a táborban. A második edzésen a küzdő mozgás és a technikák helyes kivitelezése ütő, rúgó pajzson volt a téma. A kiadós gyakorlás után, a nap végére mindenki elfáradt - mind fejben, mind fizikailag.

Markovics János, a Shinkyokushin Karate Szövetség országos elnöke, a Seishin Karate Klub vezetője hálásan köszönte Rózsa Gábornak, hogy elfogadta a meghívást, a karatékáknak pedig az aktív részvételt. Külön köszönetet mondott Badinka Katikának, és Vesely Mihálynak, akik a szabadidős programot biztosították a gyerekeknek.

-mj-, foto: Nagy Robert

Ezt már olvasta?

Cookies