Jelenlegi hely

Seishin Karate Klub

Előbb nemzetközi edzőtábor, majd élménytábor

2020.08.20

A közelmúltban két táborozáson vettek részt a Seishin Karate Klub tagjai. Augusztus első hétvégéjén nemzetközi edzőtáborba gyűltek, a második hétvégén pedig élménytáborozással erősítették az összetartozást.

Tudásukat fejlesztették az edzők

2020.08.05

A Seishin Karate Klub nem csak a fiatalok edzésére és képzésére ügyel, fontos számukra, hogy az edzők is magasabb szintre fejlődjenek, hogy aztán tudásukat a lehető legjobban tudják továbbadni tanítványaiknak. Az elmúlt két hétvégén magyarországi...

Kerékpártúrán emlékeztek, de versenyeztek is

2020.07.16

Az elmúlt hétvégén harmadik alkalommal járták meg a Harcos útját a tragikusan elhunyt reménységre, Kovács Kata Zsófiára emlékezők. Korábban pedig Magyarországon próbálták ki magukat a Seishin Karate Klub versenyzői.

Tanulni a legjobbaktól érdemes

2020.03.10

Kiváló hangulatú edzőtábor zajlott az elmúlt hétvégén Keszegfalván a Seishin Karate Klub szervezésében minden idők legsikeresebb magyar karate versenyzője, Rózsa Gábor Sensei vezetésével.

Évet zárt a Seishin Karate Klub

2019.12.24

Sokadik alkalommal rendezte meg a Seishin Karate Klub vezetősége Ekecsen a már hagyományos évzáró ünnepségét, amin közel 130 fő vett részt.

Újabb Európa-bajnoki érem

2019.07.09

Egész évben készültek a Seishin Karate Klub versenyzői a közelmúltban Prágában megrendezett Európa-bajnokságra, melynek meg is lett az eredménye. Az év legrangosabb versenyén közel 500 versenyző vett részt 25 országból, a klub pedig megszerezte hetedik...

Két külföldi verseny egy hétvégén

2019.02.25

Nem tétlenkedett a Seishin Karate Klub az elmúlt hétvégén. Két különítmény két országban, két helyszínen képviselte a klubot, ráadásul értékes helyezéseket is hoztak a versenyekről.

Oldalak