Back to top

Tanulj játszva a Seishin Karate Klubbal

Publikálva: 2022, szeptember 28 - 11:28
Baj van a tanulással? Nehezebben zárkózik fel a gyermeke? Gyenge az immunrendszere? Karate-, és mozgásoktatás egy kicsit másként a Seishin Karate Klubbal.
Tanulj játszva a Seishin Karate Klubbal

Sajnos a karate edzés hallatán mindenkinek a verekedés szó jut eszébe. Pedig ez már rég nem így van. A karate nem sport, hanem a legjobb személyiségfejlesztő program. A klub edzésein nagy hangsúlyt fektet az ügyesség, a mozgáskoordináció, az alapvető mozgásminták és a figyelem fejlesztésére - és mindezt játékos formában. Az edzéseken a legújabb módszereket használják. A gyerekeknek igyekszenek olyan értékeket tanítani, mint az alázat, a becsület, a helyes viselkedés, a kölcsönös tisztelet, és a helyes önértékelés.

Mit ajánl a Seishin Karate Klub?

Lusták a mai gyerekek? - Közösségi oldalak, csetelés helyett megoldást kínálunk.

Emlékezzen vissza a gyerekkorára. Mi mindig vígan játszottunk a friss levegőn barátainkkal, bicikliztünk, fogócskáztunk, addig a mai gyerekek máshogy töltik szabadidejüket. Ön is gyakrabban látja gyermeke hátát, míg a számítógép előtt ül, vagy épp a mobiltelefont nyomkodja? Gyermekeink a nap nagy részét az iskolapadban, majd hazatérve, a tévé és a számítógép előtt töltik. A mozgásszegény életmód azonban nagyon hamar megbosszulja magát, érdemes minél előbb kimozdítani a csemetét belőle. A rendszeres sportolás lerövidítheti a fotelban tespedés idejét. Tudták, hogy egy egészséges, 2 éves kisgyermek 11 km-t megy naponta, míg egy átlagos felnőtt mindössze ötöt? Ugye meglepő ez az adat...

Milyen előnye van a karateedzésnek az egyoldalas sportokkal szemben?

A karateedzésen mindkét oldalunkat egyformán használjuk. Hogy ez miért fontos? – mert összhangba hozzuk a jobb, és bal agyfélteket. Ez harmóniába hoz minket, és tágítja a tudatot. Sok tanulási nehézség fakadhat abból, ha a két oldal nem hajlandó együttműködni kellőképpen, illetve nincsenek megfelelően edzve az idegpálya-kapcsolatok a két félteke között. Ezeket a kapcsolatokat tudjuk felerősíteni, ami pozitív hatással lesz a tanulásra.

Miben segít, ha a közösségünket válassza? (egészségmegőrző, és tanulást segítő hatás)

  • Segít a diszlexia, és diszgráfia kezelésében. Sok ilyen pozitív tapasztalatunk van!
  • Ellensúlyozni tudjuk az elhízás és a túlsúly problémáit, erősödik az immunrendszer.
  • Segítséget nyújtunk figyelemzavar kezelésében. Jelentősen fejlődnek az ügyességi és fizikális képességek, mert megtanítjuk az alapvető mozgásmintákat, sokat nyújtunk, mobilitást javító gyakorlatokat végzünk.
  • Fejlődik a gyermek önuralma, nő a gyermeke önértékelése, illetve önbecsülése is.
  • Megtanítjuk, hogyan kell megvédenie magát, valós célokat kitűzni és azokat megvalósítani.
  • Könnyebben fog tanulni a gyermek. Alázatosabb lesz. Ellenállóvá válik a sérülésekkel szemben
  • Javítjuk a rossz testtartást, megerősítjük a gerincet tartó izmokat, és az egész testet arányosan.

Milyen programokat biztosítunk?

  • Sikerélményt a fejlesztő edzéseken, közösségi programokat.
  • Edzőtáborokat (egy napos, több napos) havi rendszerességgel; övvizsgák (speciálisan gyerekekre kidolgozva)
  • Versenyek (hazai, és Nemzetközi). Klubunknak nagyon komoly hazai, és nemzetközi eredményei vannak.

Kedves szülők, gyerekek, amennyiben felkeltettük az érdeklődését, örömmel értesítjük, hogy új karatetanfolyamot indítunk 2022 szeptemberétől, amelyre szeretettel várunk. Edzések (Vidékfejlesztési szakközépiskola tornatermében) minden kedden és csütörtökön 18 órai kezdettel – beiratkozás 15 perccel edzés előtt! (az edzésekre hozz magaddal váltóruhát). Az oktatás magyar nyelven folyik (tagfelvétel folyamatos).

Válassza a mi termékünket a számítógépes játékok mellett, és ígérjük, nem fogja megbánni.

További információ: 0905-793 338

Ovisoknak - KSG: Kid’s Smart Gymnastics

– Inteligens Gyermek Gimnasztika - Mozogj, hogy okosabb lehess! - kedden és csütörtökön 18 órától (40 perc)

Az edzések játékosak és barátságosak, 30 percben, heti 2 alkalommal, mely látható fejlődést biztosít a motoros képességeknek. Önálló tréningként 5-8 éves korig javasolt. Cél: az idegrendszeri érés, mozgás általi, játékos fejlődésének segítése, az iskolaérettség elérése érdekében. Egyszerű írás, olvasás, számolási nehézségek korrekciója. Nagyobb hiányosságok felismerése - nem megfelelő mozgás és idegrendszeri fejlődés esetén.

Későbbi sportmozgások, magas szintű előkészítése akár hobbi, akár élsportra. Csak meglévő és jó általános képességekre lehet magas szintű sportspecifikus képességeket építeni. A Kid’s Smart Gymnastics kiválóan felhasználható önálló csoportok indítására, vagy bármilyen más sportok előkészítése, kiegészítéseként. Feladatai a felnőttképzésbe integrálva játékosan használhatóak a bemelegítésben, levezetésben, fejlesztésben, kondicionálásban.

Mindezt ajánlja: Markovics János 4. dan - edző (klubvezető) 25 év gyakorlati tapasztalattal.

Seishin Karate Klub, -rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies