Jelenlegi hely

Tánccal teli szombat vár ránk

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, október 17 - 20:40 | Sport
Akrobatikus rock and roll és boogie-woogie nemzetközi szlovák bajnokságnak ad otthont szombaton a városi sportcsarnok, amelyre több országból érkeznek versenyzők.
Tánccal teli szombat vár ránk

Érdekes táncmutatványok, remek zene és kiváló táncosok várják az érdeklődőket, s természetesen a dunaszerdahelyi versenyzők is harcba szállnak. Magyarország, Lengyelország, Csehország, Ausztria és Írország legjobbjai lesznek az ellenfeleik a hazaiaknak szombat délutántól, hiszen előbb a selejtezők, majd a hét párra vagy csapatra az esti finálé vár.

Összesen 14 versenyszámban láthatjuk majd érmekért táncolni az indulókat, a 14x14 méteres táncparketten. A nemzetközi mezőnyben a magyarországi versenyzők évek óta a legjobbak közé tartoznak, de a többi ország is kiváló táncosokkal érkezik a Csallóközbe, s a még csak rövid ideje működő dunaszerdahelyi RRC Športujsnami DS is egyre jobb eredményekkel várja a hétvégét. A legkisebb gyermekektől kezdve foglalkoznak a táncoktatással, de női versenyzőik is remekelnek, s így szeretnének több döntős helyezést elérni és dunaszerdahelyi érmeknek is örülni.

A bajnokság döntői szombat délután fél hatkor kezdődnek a városi sportcsarnokban, a belépő felnőtteknek 10 euró, 12 éves korig pedig 6 euró.

A WoodProcessing Cup 2018 támogatói a WoodProcessing, valamint a Sagax, Apartmany Krisztina, SILVA TRADE, X FIXIT SERVICE CENTER, Búšlak Oil, Mc Carter.