Back to top

Takács Tímea: „A célunk volt, hogy olyan színvonalas, többségében magyar sztárok érkezzenek, akik mindannyiunk szívét megdobogtatják”

Publikálva: 2023, szeptember 14 - 14:18
A 41. Csallóközi Vásár programjait a fő programszervező, Takács Tímea, a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ igazgatója mutatja be portálunk olvasóinak.
Takács Tímea: „A célunk volt, hogy olyan színvonalas, többségében magyar sztárok érkezzenek, akik mindannyiunk szívét megdobogtatják”

Idén, a 41. Csallóközi Vásárban is rendkívül színes és gazdag kulturális és szórakoztató programokkal várunk minden kedves dunaszerdahelyit, a régióból érkező látogatót vagy a vásárra kíváncsi turistát régiónk legnagyobb magyar vásárába!

Többen elmondták már, így én csak megemlítem, hogy az idei vásárban is nagyon sok kézműves termékből, minőségi borokból, hasznos portékából, gasztronómiai finomságból lehet majd válogatni az érdeklődőknek, de a legnagyobb vonzerő minden bizonnyal a szokásosan bőséges kulturális program, közöttük a nagy neveket felvonultató koncertek sora lesz.

A szervezők részéről évről évre igyekszünk olyan szórakozási lehetőségeket – és itt tegyük hozzá kiemelten, hogy ingyenesen – biztosítani a közönség számára, amely lefedi az összes korosztályt, magyarán mindenki talál a maga számára olyan koncertet, előadást, programot, amit már jó előre beírt a naptárába.

Fontos szempont a számunkra, hogy egyrészt Dunaszerdahely, de a környék, a csallóközi régió tehetségeinek, fellépőinek is helyet biztosítsunk, illetve a nagy koncertnevek keresésénél a célunk is az volt, hogy olyan színvonalas, többségében magyar sztárok érkezzenek, akik mindannyiunk szívét megdobogtatják.

 

Szeptember 21-én, csütörtökön délben már meg is kezdődnek a programok. Előbb a Fiatal tehetségek bemutatkozása elnevezésű műsorblokkban a helyi Jilemnický Alapiskola fellépői, a Krpciarik gyermek néptáncegyüttes és a Športujsnami akrobatikus rock'n'roll tánccsoport mutatkozik be. 13:00-tól a dunaszerdahelyi Matica Slovenská helyi szervezetének az énekcsoportja, a Slnečnica lép fel, majd őket 13:30-tól Valaskó Ferenc, illetve 14:00-től Juhos Attila követi.

Elmaradhatatlan a magyar néptánc, a népzene is a vásárból, így 14:30-tól a Csallóközi Táncegyüttes energikus fellépését lehet majd megcsodálni.

A vásár hivatalos megnyitóját 15:00 órakor tartjuk, ekkor köszönti majd a látogatókat a főszervező, Dunaszerdahely Város Önkormányzata nevében dr. Hájos Zoltán polgármester.

A megnyitó után 15:30-tól Sándor Péter, a Budapesti Operettszínház tehetséges színművésze áll a színpadra, majd 17:00 órától jön a magyar rockzene állócsillaga, a BIKINI együttes koncertje.

Ugyancsak 17:00 órától a futballrajongóké a terep, ugyanis ekkor a DAC sátránál találkozhatnak a kedvenc játékosukkal, és autogrammokkal is gazdagodhatnak a szemfülesek.

18:30-tól Sisa Lelkes Sklovska szlovák énekesnő, majd 19:30-től a nagyszerű Korda György–Balázs Klári és zenekaruk koncertjén tombolhatunk.

A csütörtöki estet pedig 21:30-tól az R-GO együttes slágereit hallhatjuk-énekelhetjük együtt.

 

Szeptember 22-e, péntek hosszú vásári nap lesz, ugyanis itt már 12:00 órakor megkezdődik a program, a dunaszerdahelyi Kodály Zoltán Alapiskola fiatal tehetségeinek a bemutatkozásával.

13:00 órától a népszerű énekes páros, Dóka Zsuzsa és Bősi Szabó László várja a rajongókat, majd 14:00 órától Ambrus Lelkes Simona interaktív gyerekprogramra hívja a családokat, illetve a legkisebb vásározókat.

15:00 órakor a felvidéki és anyaországi zenészekből álló Apák zenekar mutatkozik be, majd 16:00 órától az operaslágerek csendülnek fel az idén jubiláló, Kevicky Tünde, Kollár Katalin és Kovács Nagy Andrea alkotta Opera Trió előadásában.

17:00-től a Flash is Back zenekar remegteti meg a hangfalakat, majd 18:00 órától sokunk kedvencével, a nagy népszerűségnek örvendő REPUBLIC zenekarral énekelhetjük a 67-es útont...

19:30-tól az R3D ONE Táncstúdió kápráztatja el a közönséget, 20:30-tól pedig ismét összetöri az anyukák és lányok szívét dalaival a TNT együttes.

22:30-tól ismét felpörögnek az események, hiszen FENYŐ MIKLÓS áll a Csallóközi Vásár nagyszínpadára   

A hosszú vásári napot pedig a 24:00 órától, éjféltől kezdődő Phoenix RT koncertje zárja majd. 

 

Szeptember 23-án szombaton, hogy pihenni is tudjuk, 13:00 órakor a színpad előtt  a Gabi Jumping mutatja be a „Jumping dancet”.

13:30-kor már a kicsiket várja a kedvelt GLAMOUR zenekar zenés interaktív gyermekműsora, őket 14:30-túl Kosáry Judit és id. Derzsi György fellépése követi, Mezei Ernő és zenekara kíséretében.

15:30-kor a Csill & Dance Táncstúdió perzseli fel a színpadot, majd helyet ad a 16:00 órakor kezdődő zenés csokornak, amelyet az ismert énekes páros, Kosár Szabolcs és Kosár Józsa Janka nyit meg.

17:00 órakor már Szekér Gergő énekes-színészé a színpad, akit 18:30-kor a CandyMen Duo követ.

19:00 órakor lép a színpadra CURTIS, akit 21:00 órakor a CandyMen Duo követ, az estet pedig az ugyancsak népszerű előadó, Geszti Péter zárja 21:30-kor kezdődő koncertjével, akivel együtt énekelhetjük: „Miamiba mentem, mert pálmafás a kedvem. Mondom, Miamiba mentem, és most itt vagyok Dunaszerdahelyen”!

 

Mindenkit nagy-nagy szeretettel hívunk és várunk tehát közös ünnepünkre, hogy egy jót bulizhassunk, szórakozhassunk együtt, Dunaszerdahelyen!

 


A vásár programjait itt tekintheti meg, illetve minden más, a 41. Csallóközi Vásárt érintő hírt és információt pedig itt olvashat el.

A Csallóközi Vásárba pedig ingyenesen el tud jutni a városi kisvonattal, amelynek itt találja a menetrendjét!

Ezt már olvasta?

Cookies