Jelenlegi hely

Takács Marian zöldség-gyümölcs boltja

Ezt már olvasta?

Tik-Tak

Tik-Tak

A Tik-TAK sro. dunaszerdahelyi vállalat 1992 óta...

INTERSPORT

INTERSPORT

Az INTERSPORT csoport a kb. 5.000 áruházával 30 országban...

Publikálva: 2016, március 7 - 09:06 | Hűségkártya
Tavaly tavasszal, 2015 áprilisában nyílt a városi piac a Kisudvarnoki út 911-es szám alatt. Itt található Takács Marian zöldség-gyümölcs boltja, ahol sok egyéb más is vásárolható.

Zöldségből, gyümölcsből heti három alkalommal kapnak frisset, amelyek szezonálisan főleg helyi és környékbeli, illetve magyarországi termelőktől származnak.

Különlegességként árusítanak savanyúságokat, házi jellegű húskonzerveket, füstölt árut (kolbász, szalonna, sonka), mézet és mézzel édesített szörpöket. Elsősorban télen közkedveltek a náluk vásárolható sült teák. A jófajta élelmiszereket jófajta hazai és magyarországi borokkal lehet leöblíteni, ezeket is megkaphatjuk náluk.

Hatalmas a választék az egynyári virágokból, amit szintén hazai tájakról szereznek be. Ugyanakkor vágott virágot is vehetünk, választhatunk a boltban található már elkészített csokrok közül, de akár rendelésre is készít csokrot a virágkötőjük. Koszorúkból is nagy a választék, de azokat is lehet egyéni elképzelés szerint, rendelésre is készíttetni.

A csokrok mellé vásárolhatunk ajándéktárgyakat is, mivel azokból is bő választék található a boltban.

Minden vásárlót megkérdeznek, vajon rendelkezik-e Hűségkártyával, mivel 3%-os kedvezményt kapnak a tulajdonosaik. Egyre többen élnek ezzel a lehetőséggel, van, aki már kérdés nélkül mutatja be fizetéskor kártyáját.

Ráadásul minden héten újabb akciós ajánlattal kedveskednek a hozzájuk betérőknek.