Back to top

„A szurkolótábor a nyolcadik játékos a pályán” – Natália Némethová várja a találkozást

Publikálva: 2021, július 14 - 07:59
Natália Némethová nem messziről, Vágsellyéről jött Dunaszerdahelyre a 2021/22-es szezonra. A HC DAC-hoz 2+1 évre aláíró szlovák női válogatott balátlövő ellenfélként megtapasztalta már a sárga-kék szurkolók lelkesedését, és nagyon várja, úgy találkozzon velük, hogy neki is szól a „Hajrá HC DAC”! Natáliával a felkészülési időszak kezdetén beszélgettünk…
„A szurkolótábor a nyolcadik játékos a pályán” – Natália Némethová várja a találkozást

Miért esett a választásod a dunaszerdahelyi klubra?
Azért választottam a HC DAC-ot, mert nagy ambícióik vannak. Európa-kupát fogunk játszani, amire eddig nem adódott lehetőségem. A döntő tényező azonban a számomra kedvező körülmények mellett a nagy tapasztalattal rendelkező edző személye volt.

Mit vársz a felkészülési időszaktól?
Remélem, hogy ebben az időszakban nagyon jól felkészülünk a szezonra. Sok minőségi, kemény mérkőzés vár ránk a szezonban, szükségünk lesz a jó alapokra. Nagyon bízom abban, hogy jó kis csapattá kovácsolódunk össze, és sikereket fogunk elérni.

Ellenfélként megtapasztalhattad már a DAC szurkolók lelkesedését…
Várom a HC DAC szurkolókat, jó lesz úgy pályára lépni, hogy nem az ellenfél csapatában vagyok. Úgy gondolom, jobb eredmények elérésére késztethetnek bennünket buzdításukkal, úgy tekintek rájuk, mintha ők lennének a nyolcadik játékos a pályán.

Mi az, ami magánemberként jellemző rád?
Szabadidőmben szeretek utazni, igyekszem megismerkedni más országok gyönyörű helyeivel. Emellett fontos számomra, hogy a családommal és a barátaimmal sok időt töltsek együtt. A legnagyobb kikapcsolódás azonban az, amikor zenét hallgatok és filmeket/sorozatokat nézhetek.

hcdac.sk

Ezt már olvasta?