Back to top

Szuper szombat a Thermalparkban

Publikálva: 2021, szeptember 2 - 12:26
Az előrejelzések szerint kellemes, kora őszi hétvége ígérkezik. Töltsék a szombat délutánt a Thermalparkban, ahol a Horgász és halászléfőző verseny után, déltől ingyenes programokkal várnak mindenkit: kicsit és nagyot egyaránt.
Szuper szombat a Thermalparkban

A horgászverseny, illetve a halászléfőző verseny már a délelőtti órákban indul, de az eredményét délután ismerhetik, kóstolhatják meg.

A 11.00 órai kapunyitás után (a Hotel Legend bejáratával szemben lévő, oldalsó kapun keresztül juthatnak el a tópartra), 13.00 órától az ET Band szórakoztatja a látogatókat, majd 14.00 órától hirdetik ki a délelőtti verseny győzteseit. Miután megtudtuk, kik főzték a legfinomabb halászlét és ki fogta a legtöbb halat, 15.00 órától a magyarországi Lizi&Marci zenekar zenél.

Hogy a gyerekek se maradjanak ki a horgászatból, 15.00 és 16.00 közt előbb saját kezűleg készíthetik el horgászbotjukat, majd azt ki is próbálhatják a Thermalpark taván.

Közben, egész délután kézműves foglalkozással, arcfestéssel várják elsősorban a fiatalabb korosztályt.

Ha szeretnének eltölteni egy kellemes szombat délutánt, látogassanak el a Thermalparkba szeptember 4-én, 11.00 és 17.00 közt.

Ne feledjék, a belépés ingyenes!

Hangolódásképpen tekintsék meg a tavaly első ízben megrendezett versenyen készült felvételeinket.

Ezt már olvasta?

Címkék: Thermalpark
Cookies