Back to top

Szőnyi Ferenc a mai VándorLáss-est vendége

Publikálva: 2023, február 1 - 09:44
Szőnyi Ferenc neve bizonyára ismerősen cseng a VándorLáss-estek látogatóinak, a triatlon iránt érdeklődőknek. Ma este, február elsején egy különleges könyvbemutatóval érkezik az NFG-be az ultratriatlon világbajnok.
Szőnyi Ferenc a mai VándorLáss-est vendége

Szőnyi Ferenc bizonyára sokak példaképe, aki későn érő amatőrként kóstolt bele a triatlon versenyzésbe...

...majd maradt, és hamarosan mindent vitt.

Sok százezer kilométer van a lábaiban, decemberben pedig egy elkerülhetetlen műtét kellett ahhoz, hogy tovább gyűjthesse a kilométereket.

Kozmér Katalin és Kovács-Kovi-Zoltán ezúttal egy különleges könyvbemutatóra hívja az érdeklődőket. Szőnyi Ferenc élvezetes előadást tart, majd kérdezz-felelek keretében válaszol a kérdésekre.

A “The Racemachine” életrajzi regény, amelyben Szőnyi Ferenc ultratriatlon világbajnok gyermekkorától napjainkig, térben és időben ugrálva meséli el élete eddigi történetét.

A könyv főszereplője a maga színes, humoros, sztorizós stílusában osztja meg az olvasóval, milyen szerepet töltöttek be személyiségének formálásában a nagyfater kerékpárja, az iskolai csínyek után kapott, súlyos makarenkói pofonok, a sorkatonai szolgálat, a kétkezi munka, továbbá az elbukott és sikeres vállalkozások tapasztalata miként teremtette meg az igényt és a hátteret a sportkarrier elkezdéséhez akkor, amikor az élsportolók már éppen szögre akasztják a futócipőt. Az olvasó természetesen megismeri a későn, 38 évesen érkező első sportélmény nem szokványos históriáját, betekintést kap az elmúlt másfél évtized alatt kerékpáron, futva és triatlonozva megtett, ikonikussá vált versenyek krónikájába, a sikerek mögött megbújó, szenvedéssel és örömmel teli, katartikus élményekbe.

A mű a maga nemében egyedülálló, hiszen annak írója és főszereplője egyaránt világbajnok sportoló.

A könyv az eseményen megvásárolható, Feri szívesen dedikálja.

Időpont: 2023. február 1-én, este 18:00-tól

Helyszín: NFG klub Dunaszerdahely

Vendég: Szőnyi Ferenc

Házigazda: Kozmér Katalin és Kovács-Kovi-Zoltán

Belépő: tetszőleges felajánlás formájában

A kiadó helyek száma végleges, ezért jelezd a részvételi szándékodat a VándorLáss honlapján.

Ezt már olvasta?

Címkék: VándorLáss
Cookies