Back to top

Színházkedvelők figyelmébe! A Csaplár VMK ajánlata

Publikálva: 2022, augusztus 29 - 17:43
A Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban az idén is igyekeztek olyan színházi előadásokat választani, amelyek elnyerik majd a nézők tetszését, a legszélesebb igényeknek, kívánságoknak is eleget téve. A Csaplár VMK az érdeklődők figyelmébe ajánlja a 2022/2023-as színházi évadra meghirdetett bérletes előadásait.
Színházkedvelők figyelmébe! A Csaplár VMK ajánlata

Az előttünk álló színházi évadra a bérletet 90 €-ért, az emelkedő sorokba pedig 110 €-ért kínálják. Az ár tartalmazza a postaköltséget és a ruhatárat is, hiszen az előadások előtt továbbra is levélben kapnak értesítést a bérletesek.

A VMK csapata felhívja a bérletet vásárlók figyelmét, miszerint érdemes figyelni a Csaplárkult honlapját, amelyen azonnal jelzik az esetleges műsor- vagy időpontváltozást. Ráadásul, igény esetén e-mailben is értesítést kapnak, ha ezt a bérletvásárláskor jelzik.

Amennyiben úgy döntenek, hogy ismét bérletet váltanak, nemcsak a megszokott helyükről élvezhetik majd az előadásokat, hanem kedvezményben is részesülnek, hiszen egy bérleten kívüli előadást féláron tekinthetnek meg!

Bérletvásárlási szándékukat a szervezési osztály munkatársainak jelezhetik 2022. szeptember 10-ig a +421 919 355 319-es, vagy a +421 31 590 08 13-as telefonszámok valamelyikén, vagy elektronikus levélben az organizing [at] csaplarkult.sk címen.

A bérlet továbbra is átruházható, esetleg kitűnő ajándék lehet hozzátartozók, munkatársak számára.

„Bízunk benne, hogy ebben az évadban is rendszeres látogatóink lesznek. Ennek reményében kívánunk Önöknek kellemes színházi perceket!“ - zárta tájékoztatóját a Csaplár Benedek VMK csapata.

Csaplárkult

https://csaplarkult.sk/hu/

Ezt már olvasta?

Cookies