Back to top

Színes ceruzák teszik díszessé a pénteket

Publikálva: 2022, június 8 - 17:33
Pénteken újra pompázatossá színezik a napot a Csallóközi Színes Ceruzák. A nemzetközi gyermekrajzverseny 23. évfolyama kiállításának megnyitójára kerül sor a Csallóközi Múzeum kiállítótermében.
Színes ceruzák teszik díszessé a pénteket

A Csallóközi Népművelési Központ szervezte rajzversenybe az idén 7 ország gyerekei mintegy 1700 alkotást küldtek. A temérdek képből a zsűri 215-öt választott ki, melyekből Nagy Kornélia művészettörténész állította össze a Csallóközi Múzeum kiállítótermében és a Csallóközi Népművelési Központ Gallery Nova kiállítótermében megtekinthető tárlatot.

A szakmai zsűri, Bohumír Bachratý vezetésével 60 egyenrangú győztest választott ki, továbbá 2 különdíjast, akik oklevelüket, valamint az értékes ajándékaikat a pénteken, 2022. június 10-én 11.00 órától kezdődő kiállításmegnyitón és díjátadón vehetik majd át. A megnyitón több felkészítő pedagógust is jutalmaznak, derül ki a népművelési intézet tájékoztatásából.

A szervezők szeretettel és örömmel várják a pénteki megnyitóra a díjazottakat, és természetesen a kis alkotók művei iránt érdeklődőket is.

A kiállításmegnyitóról - ahogy a korábbi években is - képes beszámolóval szolgálunk.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies