Back to top

Szered–DAC 1904: jegyinfó

Publikálva: 2022, április 28 - 18:49
A DAC csapata szombaton a Fortuna Liga rájátszásának 8. fordulójában a Szered vendégeként lép pályára. Figyelem, a mérkőzést Nagyszombatban rendezik!
Szered–DAC 1904: jegyinfó

A hétvégén a rájátszás 8. fordulójának mérkőzéseivel folytatódik a Fortuna Liga. Csapatunk szombat koraeste a nagyszombati stadionban lép pályára, ahol a Szered játssza hazai mérkőzéseit.

Szered-DAC bajnoki mérkőzés 2022. április 30-án, szombaton 18:00 órakor kezdődik.

A szeredi klub szurkolóink számára a nagyszombati stadion vendégszektorát nyitja meg, a szektor teljes kapacitásáig. A belépőjegy ára egységesen 10,- euró és az értékesítés kizárólag a helyszínen, a vendégszektor bejáratánál fog zajlani.

A stadion jegypénztárai és beléptető kapui másfél órával a kezdő sípszó előtt, 16:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Parkolásra a megszokott helyszíneket javasoljuk, a Kollár utcán, illetve a bevásárlóközpont alagsorában.

Szurkoljunk idegenben is csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Fortuna liga
Cookies