Back to top

A Szent János Egyházi Alapiskola gyermekeihez is eljutottak a város ajándékai

Publikálva: 2022, április 14 - 18:04
A városi médiavállalat, a Perfects jelentette meg azt a két kiadványt, amely már a legtöbb dunaszerdahelyi otthonba eljutott a gyerekeken keresztül: jelesül a várostörténeti kifestőt és a jeles személyiségeket bemutató kiadványt. A Kondé-emlékév egyik megállójaként április 13-án már a Szent János Egyházi Alapiskola legkisebbjeihez és legnagyobbjaihoz is megérkeztek Dunaszerdahely város nekik szánt ajándékai.
A Szent János Egyházi Alapiskola gyermekeihez is eljutottak a város ajándékai

Ezúttal a városi médiavállalat igazgatója, a kiadványok felelős kiadója, Rajkovics Péter üdvözölte a gyermekeket és mutatta be Nagy Attila helytörténésszel a nekik hozott ajándékokat.

Nagy Szilas Ildikó iskolaigazgató köszöntője után az alapiskola aulájában egybesereglett gyerekeknek ugyanis ezúttal ők adták át a dunaszerdahelyi lokálpatriotizmus erősítését megcélzó publikációkat.

Rajkovics Péter elmondta, nagy öröm a kiadó számára is, hogy egyre több pozitív visszajelzést kapnak a szülőktől és az iskoláktól is, ami mindenképpen sikerként könyvelhető el. Megerősíti ugyanis azt az elkezdett folyamatot, miszerint valóban szükséges és fontos az ilyen jellegű, a lokálpatriotizmust, a gyermekeknek a városhoz való kötődését erősítő kiadványok megjelentetése.

A médiavállalat igazgatója szerint különösen üdvös az is, hogy a gyerekek számára az átadott anyagokban valódi példaképeket mutat meg a szerző, hiszen korunk egyik komoly kihívása a valóban követhető példaképek felemelése, megmutatása a gyermekek számára.

(-ya-)

Ezt már olvasta?

Cookies