Back to top

Szavalóversenyen mérték össze tudásukat

Publikálva: 2018, március 6 - 07:53
A Vámbéry Ármin Alapiskola diákjai is nekiindultak, hogy a vers kategóriában összemérjék tudásukat, tehetségüket a Tompa Mihály Vers- és Prózamondó Versenyen.

Az öttagú csapat Gáspár Rita, Végh Fruzsina, Papp Panka, Adiaba Bondoa Berill, Both Máté és Gálffy Attila méltón képviselteaz iskolát, a tőlük telhetően ügyesen elmondták verseiket. Ez pedig nem is volt számukra egyszerű feladat, hiszen a három elsős és három másodikos az iskolai fordulón továbbjutva először szerepelt a kultúrházban 70 - 80 fős közönség és szakmai zsűri előtt. Sajnos továbbjutniuk egyiküknek sem sikerült, de mivel ők még jövőre is ebben a kategóriában szerepelnek, a tapasztalataikat újra kamatoztathatják, reményeink szerint kisebb megilletődéssel és több sikerrel.

A második kategória prózás versenyzői közül Németh Boglárka 6.A osztályos tanuló 2.helyezést ért el. Rigó Áron 4.C osztályos tanuló szintén továbbjutott a galántai országos elődöntőbe. Nem utolsó sorban Dórák Lara Jázmin 5.A osztályos tanuló szintén az elődöntőben mutatja meg tehetségét.

Ezt már olvasta?

Cookies