Back to top

Szabó Gyulások a napsütötte Albionban

Publikálva: 2022, június 16 - 11:00
A Szabó Gyula Alapiskola nyolcadik és kilencedik évfolyamának tanulói június 9–13. között angliai tanulmányi kiránduláson vettek részt. Következzék képes beszámolójuk – és nem a ködös, hanem az ezúttal napsütötte Albionból!
Szabó Gyulások a napsütötte Albionban

„Az első és az utolsó nap hosszú, 24 órás utazással telt, de megérte, hiszen már az első megálló – Brighton – is csodálatos volt.

Ahogy a buszból kiszálltak a tanulók, máris a tengerparton találták magukat, ahol megtekintették a város nevezetességeit: a British Airways kilátót, a Brighton Palace Pier-t, a Royal Pavilon-t és a Sea Life Center-t.

A tanulmányi kirándulás másik két napját Londonban töltötte el a csoport. A főváros legfőbb nevezetességeinél jártak, mint például a Tower, Westminster, London Eye, Covent Garden, Chinatown, Leicester Square. Külön említést érdemel, hogy egy ritka pillanatnak is tanúi lehettek a diákok, amikor a Tower Bridge híd két szárnyát felnyitották. Hatalmas élményt jelentett Madam Tussaud panoptikuma is. A városi tömegközlekedés minden formáját kipróbálták a tanulók: utaztak metróval, busszal és hajóval.

Sok élménnyel gazdagodva térhettek haza a gyerekek.

(szai)

Ezt már olvasta?

Cookies