Jelenlegi hely

A sportban is az élvonalban

Ezt már olvasta?

Tonnákat emeltek

Tonnákat emeltek

Ugyan nézők nélkül, de jó hangulatban, jó erőben zajlott...

Publikálva: 2018, október 3 - 20:41 | Sport
A Vámbéry Ármin Alapiskola diákjai a sportban is kitűnő eredményeket érnek el.
A sportban is az élvonalban

Vodnyanszká Renáta, a Megy Sport atlétája, 9.A osztályos tanuló szeptembere sikeresen telt. A hónap 15. napján a hatodik szlovák bajnoki címét szerezte meg távolugrásban 562 centiméterrel az idősebb diáklányok korosztályában. Majd szeptember 29-én a győri U16-os Atlétika Válogatott Viadalon, ahol öt ország, Magyarország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia és Horvátország válogatott atlétikai csapatai küzdöttek egymással, távolugrásban aranyérmet szerzett, 571 centiméterrel egyéni csúcsot ugorva.

Hegedűs Réka (7.D) és testvére, Hegedűs Attila (3.C)  két éve a Dunaszerdahelyi Birkózóklub tagjai. Réka a 2017-es évben a 29 kilogrammos, majd 2018. március 9-én a 31 kilogrammos súlycsoportban szerezte meg a bajnoki címet.  

Szeptember 29-én a nyitrai nemzetközi szabadfogású birkózó emlékversenyen is részt vett a testvérpár, amelyen Szlovákia, Csehország, Horvátország, Magyarország és Szlovénia csapatai versenyeztek. Réka a 3. helyen végzett a 36 kilogrammos súlycsoportban, Attila pedig a 26 kilogrammosok súlycsoportjában az első helyezést érte el. Réka és Attila a hétvégén Németországban folytatják a megmérettetések sorát.

varmin.eu