Back to top

Slovnaft Cup: járásbeli ellenfél a 2. fordulóban

Publikálva: 2023, július 18 - 06:58
A DAC a hazai kupasorozat 2. fordulójában csatlakozik a küzdelmekhez, amikor is az Egyházkarcsa-Bős párosítás sikeresebbjének az otthonában lép pályára.
Slovnaft Cup: járásbeli ellenfél a 2. fordulóban

Rekordmennyiségű 281 csapat jelentkezett be a szlovák kupasorozat, a Slovnaft Cup, új, 55. kiírásába. Már a héten is rendeznek előselejtezőket, július végén-augusztus elején pedig az 1. forduló mérkőzései következnek. Az I. és a II. liga klubjai immár hagyományosan a második fordulóba kaptak besorolást.

A versenysorozat 2. fordulójáig érvényes menetrendben már megtalálható a DAC lehetséges ellenfele. A 2. forduló keretén belül a TJ Egyházkarcsa-ŠK 1923 Bős párosítás győztesének otthonában lépünk pályára. A kupasorozat jelenlegi lebonyolítási rendjének bevezetése óta (vagyis a 2014/15-ös idénytől) tehát első alkalommal futballozhatunk egy járásunkbeli csapat pályáján.

Az említett Egyházkarcsa-Bősösszecsapást 2023. július 30-án, vasárnap 17:00 órai kezdettel rendezik. A hazaiak az V. ligában, míg a vendég bősiek egy szinttel feljebb, a negyedik ligában szerepelnek.

A párharc győztese hazai pályán fogadhatja a DAC-ot. A 2. forduló hivatalos játéknapja 2023. augusztus 23-a, szerda, 17:00 óra. Természetesen mi abban bízunk, hogy az említett napon nem fogunk pályára lépni a honi kupasorozatban, hiszen az időpont átfedésben van az Európa Konferencia Liga play-offjának az első mérkőzéseivel. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: Slovnaft Cup, DAC
Cookies