Back to top

Slovnaft Cup: augusztus 25-én kezd a DAC

Publikálva: 2021, augusztus 3 - 15:13
A DAC a 2. fordulóban az Újlót (Veľké Lovce) – Érsekújvár páros továbbjutója elleni idegenbeli párharccal kezdi meg az idei kupaszereplését.
Slovnaft Cup: augusztus 25-én kezd a DAC

A szlovák kupa jelenlegi, 53. kiírása egyúttal a jubileumi 10. a Slovnaft Cup elnevezés alatt. Ez alkalomból új vizuális identitást is kapott a megmérettetés. Az új logó a Slovnaft, a kupasorozat, a futballt szimbolizáló labda és a trófea egyesülését hivatott kiemelni, amely a Képzőművészeti Egyetemmel való együttműködés eredménye.

A Slovnaft Cup 2021/22-es idénye július 25-én vette kezdetét az előselejtező fordulóval. Összesen 226 csapat jelentkezett be a sorozatba, a Fortuna Ligából egészen a területi kupagyőztesekig. Az I. és a II. liga klubjai immár hagyományosan a második fordulóban kapcsolódnak be a kupaküzdelmekbe, emellett a sorozat ágai már megmutatják a lehetséges ellenfeleinket.

A 2. fordulóban egész biztosan az Érsekújvári járásban lépünk pályára, hiszen ott a TJ Újlót (Veľké Lovce) – FKM Érsekújvár párharc továbbjutójával csapunk össze. A hazai negyedik ligás és a vendég harmadosztályú együttes járási rangadóját már holnap, szerdán, 2021. augusztus 4-én megrendezik, méghozzá 17:00 órai kezdettel. A győztes hazai környezetben fogadhatja a DAC-ot. A 2. forduló hivatalos játéknapja és kezdési időpontja 2021. augusztus 25-e, 17:00 óra.

A 3. fordulóig érvényes szétírás szerint a továbbjutásunk esetén az FC Ekel – KFC Révkomárom párharc sikeresebbje vár ránk, ismét idegenben. A harmadik forduló hivatalos játéknapja 2021. szeptember 22-e.   

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Slovnaft Cup