Back to top

Slovnaft Cup: augusztus 10-én kap ellenfelet a DAC

Publikálva: 2022, július 31 - 14:29
A DAC a Geletnek (Hliník nad Hronom) – Ladomérmindszent (Ladomerská Viseka) párharc győztesének otthonában mutatkozik be a hazai kupasorozat új kiírásában.
Slovnaft Cup: augusztus 10-én kap ellenfelet a DAC

A szlovák kupasorozat, a Slovnaft Cup 54. idényébe rekordszámú 255 csapat jelentkezett. Az előselejtező első mérkőzéseit múlt vasárnap rendezték, ezen a hétvégén pedig már az 1. forduló első összecsapásai jönnek. Az első és másodosztály együtteseit immár hagyományosan a második fordulóban kezdik csak meg a szereplésüket.

A kupa a 2. fordulóig érvényes versenykiírása alapján már ismerjük az első lehetséges ellenfelünk kilétét. A 2. fordulóban az OFK Geletnek – FK Filjo Ladomérmindszent párharc sikeresebbikének otthonában lépünk pályára. A garamszentkereszti járás klubjainak rangadója 2022. augusztus 10-én, szerdán 17:00 órától kerül megrendezésre. A hazaiak a VI. ligában, míg a vendégek egy szinttel feljebb, az ötödikben szerepelnek.

A győztes hazai pályán fogadhatja a DAC-ot. A 2. forduló hivatalos időpontja 2022. augusztus 24-e, szerda, 17:00 óra. Természetesen abban bízunk, hogy az említett napon nem fogunk pályára lépni a honi kupasorozatban, hiszen ugyanazon a héten rendezik az Európa Konferencia Liga play-offjának visszavágóját.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Slovnaft Cup
Cookies