Back to top

A sikabonyi jubilánsokat köszöntötték

Publikálva: 2019, december 15 - 20:51
Több mint ötven jubilánst köszöntöttek Sikabonyban advent harmadik vasárnapján.
A sikabonyi jubilánsokat köszöntötték

Simon Ferenc, a Sikabony Polgári Társulás elnöke köszönte meg a vendégeknek, hogy elfogadták a társulás meghívását. Mint mondta, hagyománnyá vált, hogy kifejezzék hálájukat, megbecsülésüket azoknak, akik 2019-ben ünnepelték, vagy fogják ünnepelni jubileumukat. Jó egészséget, szeretetet, megértést, hosszú boldog életet, a környezet figyelmét, a család szeretetét kívánta az ünneplő 50, 60, 65, 70, 75 és 80-at betöltő tagoknak - összesen 53 sikabonyi lakosnak.

Puha György, a városrész képviselője az önkormányzat nevében is köszöntötte az ünneplőket. „Az évek múlásával megjelennek a ráncok, az ősz hajszálak, ezért fontos, hogy korunkat ne a naptár diktálja, hanem az, ahogyan érezzük magunkat; hiszen a fiatalság belülről árad, a szépkorúság pedig nem az élet végét, hanem az élet koronáját jelenti” – mondta.

A polgári társulás munkájával kapcsolatosan kiemelte, hogy sokan irigykedve tekintenek Sikabonyra, mert itt komoly munka folyik a társulásnak köszönhetően. Ugyanakkor tudatosítani kell mindenkinek, hogy itt nem pozíciót, hanem munkát osztanak, a saját szabadideje rovására tesz itt mindenki - ezért köszöni az elvégzett munkát Feri bácsinak és a mögötte álló csapatának.

A jubilánsok nevében Kállay Gizella köszönte meg a rendezett ünnepséget, egyben kellemes és áldott ünnepeket kívánt mindenkinek.

Miután minden jelenlévő jubilánst kis figyelmességgel ajándékozta meg a társulás, érkezett az est meglepetésvendége. A Sláger TV művésznője, Sissi, örömmel fogadta a meghívást, amellett, hogy remek hangulatot teremtett, a közönséget is megénekeltette.

A kedves ünnepség után a sikabonyi közösségi ház udvarán felállított adventi koszorún is felgyulladt a harmadik gyertya fénye, ezzel tették teljessé az ezüstvasárnapi ünnepséget.

Felvételeink a kedves hangulatú ünnepségen készültek.

Szöveg és kép: Rózsár Vince

Ezt már olvasta?

Cookies