Jelenlegi hely

A Seishin Karate Klub megint kiválóan helytállt

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, február 3 - 17:22 | Sport
Az elmúlt hétvégén a lengyelországi Rzeszów városában rendezték meg a Kárpátia Kupa Nemzetközi karateversenyt 12 ország (Ausztria, Belgium, Csehország, Horvátország, Spanyolország, Litvánia, Fehéroroszország, Ukrajna, Magyarország, Svédország, Szlovákia és Lengyelország) közel 70 klubjából érkező 600 karatéka részvételével, ami már kis Európa-bajnokságnak is megfelel.
A Seishin Karate Klub megint kiválóan helytállt

A Seishin Karate Klub versenyzői már pénteken a rendezvény helyszínére utaztak, mivel ekkor volt a regisztráció és a mérlegelés. Szombat délelőtt az ünnepélyes megnyitót követően kezdődtek a küzdelmek.

Először a nemesócsai Cserepes Zoltán szerepelt, aki bírói döntéssel alulmaradt magyar ellenfelével szemben. A keszegfalvai Markovics Ádám lengyel ellenfelet kapott. Sajnos eléggé "lejtett" a hazai pálya, így a hazai versenyzőt juttatták tovább.

A szintén Keszegfalváról érkező Hupian Kristína első, spanyol ellenfelét bírói döntéssel győzte le. A döntőben a nála 15 kilogrammal nehezebb ukrán ellenfelével szemben maradt alul, így a felnőtt női +65 kilogrammos kategóriában a kiváló második helyen végzett.

Minden versenyzőnek szívből gratulálunk, azoknak is, akik most nem tudtak dobogóra állni. A klub tagjai februárban további megmérettetéseken vesznek részt Magyarországon és Horvátországban.

Sensei Markovics János 4.dan