Back to top

Sárga-kék meccsdömping

Publikálva: 2021, október 7 - 08:04
A HC DAC Dunaszerdahely minden korosztályában pályára lépett október első hétvégéjén. Az U12-es lányok két egymást követő napon is helyt álltak. A korosztályos csapatok szakvezetői továbbra is elégedettek a pályán nyújtott teljesítménnyel amellett, hogy van hova fejlődniük még a sárga-kék kézipalántáknak.
Sárga-kék meccsdömping

Prikler Silvia, nőiB: „Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, sajnos a hibáinkkal hoztuk vissza az ellenfelet a mérkőzésbe. A második félidőben jobban koncentráltunk, és fokozatosan növeltük előnyünket. Örülünk a két pontnak!”

Szlovák I. liga
2021. október 3. 16:00
HK Slávia Partizánske - HC DAC Dunaszerdahely: 26-32 (14-14)

Brunczvik Tünde, U19: „Az első félidőben támadásaink befejezésébe rendre hiba csúszott, és védekezésben is elmaradtak az ütközések. Az időkérésünk után azonban meg tudtunk nyugodni, védekezésünk keményebb lett. Kapust is cseréltünk, fiatal hálóőrünk sokat hárított, és szépen lehoztuk a végjátékot. A hibák ellenére is büszke vagyok a lányokra, mert nagyot küzdöttek, és a bajnokságban továbbra is tartjuk veretlenségünket.”

Szlovák I. liga U19
2021. október 3.
Simonyi városi sportcsarnok 
HK Slávia Partizánske (Simony)- HC DAC Dunaszerdahely: 27-32 (14-14)

Straka Mária, U17: „Nagyon jó mérkőzést játszottunk, jól kezdtünk és végig kezünkben volt az irányítás. Különösen örülök annak, hogy mindenkinek tudtam játéklehetőséget adni, és aki a pályára került, az bizonyított is. A két előző szoros mérkőzés után erre a győzelemre nagy szükségünk volt. Remélem, sok motivációt és magabiztosságot merítettek a lányok ebből a mérkőzésből.”

Szlovák I. liga U17
2021. október 3.
Simonyi városi sportcsarnok
HK Slávia Partizánske (Simony) - HC DAC Dunaszerdahely: 14-42 (5-18)

Brunczvik Tünde, U14A: „Ellenfelünk előttünk játszott egy mérkőzést B csapatunk ellen, és mivel több volt a hiányzójuk, ezért ķérésükre rövidebb mérkőzést játszottunk. A mérkőzés során voltak hibáink, mind támadásban mind védekezésben. Az edzéseken próbáljuk ezeket kiküszöbölni. Ennek ellenére végig vezetve, magabiztos játékkal szereztük meg a bajnoki pontokat.”

Nagyszombat megye bajnoksága 1. forduló U14 A
2021. október 02.
Pőstyén
Pőstyén (Piešťany) - HC DAC Dunaszerdahely U14A: 21-35 (9-22)

Mészáros Ildikó, U14B: „Nehéz ilyen mérkőzésről értékelést írni. Elsősorban a védekezésünk működött nagyon jól, így sikerült az ellenfelünket kevés lőtt gólon tartani, valamint a jó védekezésből, indulásokból sok könnyű gólt lőttünk, de felállt fal ellen is gyorsak voltak a támadásbefejezéseink. Folyamatosan tudtam forgatni a csapatot, és mindenkit több poszton tudtam gyakoroltatni. Gratulálok a Lányoknak!”

Nagyszombat megye bajnoksága 1. forduló U14B
2021. október 2. 12:20
Pőstyén
Pőstyén (Piešťany) - HC DAC Dunaszerdahely U14B: 11-34 (10-22)

Straka Mária, U12: „Ma Lég csapatával mértük össze tudásunkat. Eleje picit döcögősen indult, de a második félidőben már magabiztosabban játszottunk, amit a kiváló kapusteljesítmeny is segített. Meccsről meccsre fejlődünk, aminek nagyon örülök.”

Nagyszombati kerületi bajnokság U12
2021. október 1.
Lég
Lèg – HC DAC Dunaszerdahely: 6-14 (4-5)

Straka Mária U12: „Nagyon sűrű a program, örülök, hogy az utolsó U12-es mérkőzést is sikeresen lejátszottuk. Sokan vagyunk a korosztályban, minden mérkőzést más és más csapatösszeállításban játszottunk. A cél az volt, hogy mindenki kapjon játéklehetőséget, ami sikerült is.”

Nagyszombat megyei bajnokság 1. forduló U12
2021. október 2.
Pőstyén
Pőstyén (Piešťany) - HC DAC Dunaszerdahely: 10-14 (10-10)

Prikler Silvia, U10: „Első bajnoki tornán vettünk részt, ahol két mérkőzést kellet volna játszanunk, de sajnos a Cífer nem érkezett meg. Kicsit bealudtunk a meccsbe, de a végére a lányok próbálták azt csinálni, amit kértem tőlük. Bátrabban kell játszanunk, és jobban koncentrálnunk. Minden mérkőzéslehetőségből sokat lehet tanulnunk, ezért is örülök a mai játéklehetőségnek.”

U10 korosztály
2021. október 2. 13:00
Lég
HC DAC Dunaszerdahely - Lég (Lehnice): 10-7 (4-4)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?