Back to top

Sajtótájékoztató

Publikálva: 2022, október 28 - 08:15
2022. október 27-én projektzáró sajtótájékoztatót tartottak a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Takács Tímea igazgatónő köszöntötte, majd tájékoztatta a megjelent sajtó képviselőit arról, hogy az intézmény a 2022-es évre pályázat nyújtott be a Bethlen Gábor Alaphoz “Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ technikai eszközparkjának fejlesztése” c. alatt. Magyarország Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága a beadott pályázatot pozitív elbírálásban részesítette, így az elnyert támogatási összegen az intézmény egy nagyteljesítményű multifunkcionális gépet tudott megvásárolni.
Sajtótájékoztató

A sajtótájékoztató része volt a pályázati összegből megvásárolt gép bemutatása is, amely lehetővé teszi a művelődési központ a saját reklámanyagainak a nyomtatását, illetve a sokszorosítását.

Takács Tímea igazgatónő köszönetét fejezte ki a Magyar Kormánynak, Magyarország Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek a gép-eszközbeszerzés megvalósulásáért és az intézmény újbóli támogatásáért.

(csbvmk)

Ezt már olvasta?

Cookies