Back to top

Remekül sikerült revans – magabiztos győzelmet arattak a női kézisek a Prága elleni visszavágón

Publikálva: 2021, március 11 - 07:56
A MOL extraliga 7. fordulójában kiírt mérkőzésen a DHC Slavia Prága érkezett a HC DAC Dunaszerdahely otthonába visszavágóra. Az első mérkőzésen nem sikerült a csallóközi csapatnak a pontszerzés, ezúttal azonban magabiztos játékkal, fokozatosan növelve a gólkülönbséget esélyt sem adtak a hazai sárga-kékek a cseh együttesnek. Debre Viktor méltán büszke csapatára.
Remekül sikerült revans – magabiztos győzelmet arattak a női kézisek a Prága elleni visszavágón

„Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben a védekezésünk végig olajozottan működött, amit a kapott gólok száma is mutat, valamint az is, hogy majdnem tíz perces gólcsendre tudtuk kényszeríteni a Prágát. Támadásban eredményesen megtaláltuk az ellenfél álltal felkínált lehetőségeket, felállt fal ellen jól értékesítettük helyzeteinket.

Megnyugtató előnyt szereztünk az első játékrész végére – dupla annyi gól lőttünk mint ellenfelünk.

A második félidőt ott folytattuk, ahol az elsőt abbahagytuk. A védekezésünk zárt maradt, mögötte sorra jöttek a hárítások kapusaink részéről. Támadásaink továbbra is többnyire góllal zárultak, aminek köszönhetően fokozatosan tudtuk növelni előnyünket, ezért fiataljaink is sok lehetőséget kaptak, és éltek is vele, szépen megoldották a védekezést és a támadásokat is.

Büszke vagyok a lányokra, egy ilyen megterhelő időszakban is összeszedték az utolsó energiájukat és nagyot küzdöttek

– megmutattuk szurkolóinknak, mire vagyunk képesek – értékelte büszkén csapata teljesítményét Debre Viktor vezetőedző. – Most egy rövid pihenő következik a mérkőzéseket illetően. Fokozatosan a regenerációra fogunk koncentrálni, hogy aztán újult erővel vághassunk neki a következő időszaknak, ahol továbbra is fontos mérkőzések várnak ránk."

MOL extraliga 7. forduló
2021. 03. 10. 17:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – DHC Slavia Prága: 38 – 20 (22-11)

hcdac.sk

Ezt már olvasta?