Back to top

A Radimó-DAC kupamérkőzés előtt

Publikálva: 2019, szeptember 25 - 09:15
Szerdán 18:00 órától az ötödik ligás Radimó (Radimov) együttesével mérkőzik a DAC a Slovnaft Cup 4. fordulójában. A találkozót Szakolcán (Skalica) rendezik.
A Radimó-DAC kupamérkőzés előtt

A szlovák kupa idei kiírásának a harmadik összecsapását is idegenben abszolváljuk. A IV. ligában szereplő FK Padkóc (Podkonice) otthonában aratott 4:0-s (gólszerzők: Vida M. 2, Taiwo, Kružliak 11m) győzelmünket és Füleken a harmadik vonalban futballozó hazai együttes elleni, büntetőpárbajban kiharcolt továbbjutásunkat követően ezúttal a Nyugat-szlovákiai Labdarúgó-szövetség V. ligájának éllovasa, a TJ Družstevník Radimó vár ránk.

A versenysorozat lebonyolításának a 2014/15-ös átszervezése óta a Szlovák kupa – Slovnaft Cup küzdelmeibe a regionális bajnokságok csapatai is bekapcsolódnak. Azóta 28 mérkőzést játszottunk, és ezekből csak négyet otthon. Öt év alatt a holnapi lesz a 25. idegenbeli összecsapásunk.

Legközelebbi ellenfelünk egy, közel 600 lakossal rendelkező községet képvisel, amely a szakolcai járásban, a szlovák-cseh határhoz közel fekszik. A klubtörténetük legnagyobb mérkőzését átköltöztették az MKF Szakolca stadionjába.

Tomáš Miša edző gárdája a múlt hétvégén veszített először pontokat a 2019/20-as szezon során. A bajnokságban az őket üldöző Ispáca (Špačince) otthonában játszottak 1:1-es döntetlent, így 6-1-0-s mérleggel és 18:10-es gólaránnyal vezetik az ötödik vonal tabelláját.

A Slovnaft Cup keretén belül a Gázlós (Brodské, V. liga, idegenben 2:0), az Egyházkarcsa (Kostolné Kračany, V. liga, idegenben 4:2) és a Bélaház (Boleráz, IV. liga, otthon 1:0) testén keresztül jutottak el egészen a 4. fordulóig, amivel történelmi sikert értek el.

A Slovnaft Cup szabályai szerint egészen a negyeddöntőig egy győztes találkozóra játszanak. Döntetlen esetén nincs hosszabbítás, egyenesen tizenegyespárbaj következik.

A Slovnaft Cup 4. fordulójának a TJ Družstevník Radimó – FC DAC 1904 mérkőzése holnap 18:00 órakor kezdődik az MFK Szakolca stadionjában, játékvezetők Kišš – Borsányi, Zemko.

Mint minden tétmeccsről, holnap Szakolcáról is élőben jelentkezünk szöveges közvetítés keretén belül. Az összecsapást a Futbalneten élő videóközvetítésben is megtekintheti. Kövesse figyelemmel ön is!

SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK

A hazai klub értesítése alapján a stadion kapui egy órával a kezdő sípszó előtt, tehát 17:00 órakor nyílnak. A DAC szurkolói számára a vendékszektor lesz elkülönítve, különálló beléptetéssel a stadionba. A parkolásra a téli stadion mellett található kijelölt parkolót vehetik igénybe közvetlenül a vendégszektor bejáratánál. Megkérjük a szurkolókat, hogy kövessék a szervezők utasításait.

A mérkőzésre szóló belépőjegy egységára 3 euró, a nőknek és gyermekeknek ingyenes a belépés. A jegyek kizárólag a találkozó napján a stadionba való belépéskor vásárolhatók meg. 

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Slovnaft Cup
Cookies