Back to top

Projektzáró sajtótájékoztató

Publikálva: 2022, december 14 - 06:40
2022. december 13-án projektzáró alkalom zajlott a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban, amelyen Takács Tímea igazgató köszöntötte a megjelent média képviselőit.
Projektzáró sajtótájékoztató

Elmondta, hogy az intézmény 2022-es évben a Csaplár fennállásának és megnyitásának a 45. évfordulója alkalmából megrendezésre kerülő gála estre pályázat nyújtott be a Bethlen Gábor Alaphoz. Ennek apropóján 2022. január 22-én, a magyar kultúra napján az intézmény online felületein hirdette meg a jubileumi emlékévét.

Ismertette, hogy az intézmény 45 éves jubileumi ünnepsége 2022. november 4-én ünnepélyes keretek között zajlott, amelyre meghívást kaptak a volt munkatársak, kollégák, akik ez elmúlt 45 évben a Csaplárban dolgoztak, tevékenykedtek. Magyarország Pozsonyi Nagykövetsége képviseletében Jankovics Gyula tanácsos mellett a városi Hivatal vezetői, városi Önkormányzat képviselői, oktatási és egyéb városi intézmények igazgatói is megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt. Hájos Zoltán polgármester az ünnepi beszédében köszönetet mondott a régi és a jelenlegi alkalmazottaknak, majd virágcsokorral köszöntötte a Csaplár jelenlegi igazgatóját, Takács Tímeát, aki ugyancsak kifejezte köszöntét az elmúlt 45 év sikereiért a volt és jelenlegi alkalmazottaknak.

Kiemelte, hogy méltó körülmények között megrendezésre kerülő gála esten a AyFly family, Dórák Lara Jázmin és Šimovič Dominik, valamint Kevická Tünde, Kollár Katalin és Érsek Rezső Fényes Szabolcs melódiáival léptek fel a nagy számban megjelenő közönség előtt, amely állófogadással zárult. A rendezvény műsorvezetője Kevická Tünde volt.

Kihangsúlyozta, hogy a régió egyik legjelentősebb kulturális központja, a Csaplár, az utóbbi két évben, az igazgatóváltást követően, jelentős megújuláson esett át, amit a világjárvány ideje alatt jelentős segítség nélkül nem tudtak volna megvalósítani.

Ugyancsak hangsúlyozta, hogy az ünnepi beszédében hálás köszönet mondott Dunaszerdahely Város Önkormányzatának, Magyarország Kormányának, Magyarország Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárságának, s a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-nek a beadott pályázatuk pozitív elbírálásáért, valamint a helyi vállalkozóknak és cégeknek is.

A sajtótájékoztató végén az intézmény igazgatója, Takács Tímea, megköszönte a média képviselőnek a megjelenésüket és a munkájukat.

(csbvmk)

Ezt már olvasta?

Cookies