Back to top

Színház

ápr 02Tea a szenátor úrnál (zenés vígjáték)

Slivka úr élete teljesen megváltozik, amikor felcsillan előtte a felemelkedés lehetősége, és rálép a karrierhez vezető rögös útra. Egy titkos ülésen a saját nevét húzza ki a kalapból, így ő lesz a körzet szenátor jelöltje, és fenekestül felfordul az élete…

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I. o.: 15 €, II. o.: 14 €, diák, nyugdíjas: 10 €

ápr 15Kisvakond a nagyvárosban Mesemusical / bábelőadás

Főhősünk eltévedt, olyan helyszínen ásta fel magát a földből, ahol még nem járt. Az útkeresés számtalan kalandon keresztül vezet, melynek során bejárja Európa főbb városait, ahol találkozik közkedvelt barátaival is, míg végre hazatalál.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ bábterme
Belépő: 
Elővételben 9 Eur, helyszínen 10 Eur

máj 30Jimmy musical - Még élni akarok!

A név, melyet mindenki ismer. Dalok, amelyeket sosem tévesztünk össze. A zenei élet meghatározója volt, akit valamennyien csak Királyként emlegetünk ma is. Szeretnivaló férj, családapa, a hűtlenség megtestesítője? Megosztó jelenségét 22 évvel a tragédia után is sokat emlegetjük. Idézzük fel közösen slágereit, emlékezzünk együtt legismertebb dalaival. Pintér Tibor Sziget Színháza nagyszerű musicallel, remek koreográfiával, érdekes megoldású látványelemekkel nyűgözi le a nézőt, mutatja be Jimmy életét sok humorral is fűszerezve. Az élményhez jó szórakozást kívánunk!

Helyszín: 
Csaplár Benedek VMK
Belépő: 
22 euró
Cookies