Back to top

Program archívum

Dátum
Mind 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

ápr 01 Kökény Attila Valentin-napi koncertje, vendég Kökény Lali

10 éve, hogy kilépett a Megasztár színpadáról, mint az év férfihangja, azóta sikert sikerre halmozott. Teltházas koncerttel ünnepelt a Syma, majd a Tüskecsarnokban is. Dalait millióan ismerik, hallgatják, olyan előadókkal duettezett együtt mint Miklósa Erika, Radics Gigi, vagy éppen Zséda.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
16 €

ápr 05ZORÁN turné 2022

Zorán ismét Dunaszerdahelyen.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
I. o.: 25.00 €, II. o.: 23.00 €

ápr 08Jézus szenvedése és kereszthalála orvosi szemmel

Szeretettel várják az érdeklődőket Dunaszerdahelyen, a sikabonyi Mindenszentek-templomban, 2022. április 8-án, pénteken, 18.00 órakor Mudr. Csörgő Péter ortopéd-sebész előadására, melynek címe: „Jézus szenvedése és kereszthalála orvosi szemmel”.

Helyszín: 
Mindenszentek-templom, Sikabony
Belépő: 

ápr 12Felvidékről kitelepítettek emléknapja

A Magyar Országgyűlés határozata alapján április 12-e a Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja. A Pázmaneum Polgári Társulás, ahogy azt az előző években is tette, megemlékezést tart április 12-én, 18 órakor a vásártéren található emlékműnél.

Helyszín: 
Kitelepítettek emlékműve

ápr 12Turay Ida Színház: Indul a bakterház (vígjáték 2 részben)

„Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt. Ha én leszek a fő, nem lesz panasza a szegény embernek, mert még a Bundás kutyának is akkora pampuskát juttatok, mint a két öklöm. Törvénybe iktatom, hogy palacsintán köll élni a tehénpásztornak.”

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ színházterme
Belépő: 
17 €

ápr 13100 év 100 esemény 100 film. Könyvbemutató és beszélgetés Zolcer János külpolitikai újságíróval

2022. április 13-án, szerdán, 18 órai kezdettel mutatják be a Csallóközi Múzeumban Zolcer János külpolitikai újságíró 100 év 100 esemény 100 film című kötetét. Ezzel egybekötve beszélgetésre invitál a szerző az orosz–ukrán báborúról és annak történelmi és világpolitikai összefüggéseiről.

Helyszín: 
Csallóközi Múzeum kiállítócsarnoka
Belépő: 
Ingyenes

ápr 14Tavaszváró foglalkozás

Tavaszváró foglalkozás a Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár szervezésében. Papírszínházzal és tavaszi kreatív műhellyel várják a gyerekeket

Helyszín: 
Bado park

ápr 20AMFO 2022

Az AMFO 2022 pályázat eredményhirdetése

Helyszín: 
Gallery Nova
Belépő: 
Ingyenes

ápr 20Nagy Erika könyvbemutatója

A Szlovákiai Magyar Írók Társasága, a Vámbéry Polgári Társulás, a Lilium Aurum Könyvkiadó és a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ szeretettel meghívja Önt és barátait Nagy Erika Elmeséled? című interjúkötetének bemutatójára.

Helyszín: 
Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ
Belépő: 
Ingyenes

ápr 22 - ápr 24
Szent György-napok

A város alapítására, védőszentjére, egyesítésére és jeles személyiségeire emlékezik április 22–24-e között Dunaszerdahely városa. A búcsú idején adják át a város díjait, illetve a Szent György-díjat is, és emellett számos koncert, s program várja az érdeklődőket.

Helyszín: 
Dunaszerdahely
Belépő: 
Ingyenes

ápr 22Beszéljünk róla! Avagy felnőtt katekézis

Az előadás alkalom arra, hogy a keresztény hit iránt érdeklődők kérdéseket tegyenek fel, s talán válaszokat is kapjanak, / hogy mélyebb tudást és komolyabb ismereteket szerezzünk az életről a hit szemszögéből, hogy közösségben legyünk, és keresztény műveltségünk is gyarapodjék.

Helyszín: 
Csallóközi Könyvtár
Belépő: 
Ingyenes

ápr 23Lili Kalandjai a Szivárványon túl

Egy 4-9 éveseknek ajánlott 72 oldalas képes német-magyar nyelvű mesekönyv, mely a szerző korábban megjelent, felnőtteknek szóló könyve, az Angyalokkal Szárnyalók főhőse, Lili gyermekkoráról szól, és az ő ismerkedését az angyalokkal.

Helyszín: 
Vovo Land
Belépő: 
Ingyenes

ápr 29Lakossági fórum

A Szövetség dunaszerdahelyi MKP platformja lakossági fórumot szervez 2022. április 29-én 16.30 órai kezdettel a Csemadok Bacsák utcai székházában, melynek vendége Vincze Loránt erdélyi európai parlamenti képviselő, aki kisebbségvédelmi kérdésekről (Beneš-dekrétumok, kettős állampolgárság, környezetvédelmi ügyek) tart eszmecserét.

Helyszín: 
Csemadok székház

Oldalak

Cookies