Jelenlegi hely

Pótolták a gyereknapot - Videóval

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 27 - 07:03 | Színes
A Ma7.sk portál is foglalkozott a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ múlt hétvégi családi napjával, a médiacsalád stábja az eseményen forgatott.
Pótolták a gyereknapot - Videóval

Dunaszerdahelyen a Csaplár Benedek Művelődési Központ dolgozói az elmaradt Nemzetközi gyermeknapot és az Apák napját összevonva kínáltak izgalmas családi programot az érdeklődőknek. Az egész délutános esemény során kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhattak, hiszen minden korosztály versenybe szállhatott, sőt, apa-gyermek kombinációban is bizonyíthatták rátermettségüket.

A délután folyamán sok színes program várta a gyermekprogramra már nagyon kiéhezett városi közönséget.

A vidám pillanatokat a Kuttyomfitty társulat biztosította, a talpalávalót pedig a Pósfa zenekar tagjai húzták a táncházhoz. Mindezek fűszerezéseként arcfestés, kézművessarok és motorosok is érkeztek, hogy még színesebbé varázsolják a napot.

A stábnak Takács Tímea, a Dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ igazgatónője elmondta: „Fontosnak tartottuk idén első ízben megrendezni az Apák napját, hogy a családfők is érezzék, rendkívül fontos szerepük van és hogy család a két szülővel teljes.”

forrás: Ma7.sk