Back to top

Portálunk az egyik leglátogatottabb szlovákiai magyar nyelvű regionális oldal

Publikálva: 2018, október 3 - 15:40
A korábbi időszakhoz hasonlóan a 2018-as évben is tovább növekedett portálunk, a dunaszerdahelyi.sk olvasottsága.

Vasárnap újabb negyedéves időszakot zárt a Perfects Rt. által működtetett városi hírportál, a dunaszerdahelyi.sk, amelynek olvasótábora 2016-os indulása óta folyamatos növekedést mutat. 

A 2018 szeptemberéig 510 159 egyedi felhasználója volt portálunknak a 2016-os indulás óta, ami 458 ezer felvidéki magyar esetében (2011-es népszámlálás adatok) már jelentős szám.

Indulásunktól több mint 5 millió oldalmegtekintés, több mint 1,5 millió munkamenetet jegyzett a dunaszerdahelyi.sk.

Naponta több mint 22 cikket közlünk és olvasóink 74%-át a 25-64 éves korosztály teszi ki. Egy átlagos látogatás során a korábbiaknál is több, összesen 3,8 oldalt nyitnak meg olvasóink, amely azt is bizonyítja, nem csupán egyetlen cikk iránt érdeklődnek, hanem több információra is kíváncsiak.

Örömteli, hogy a visszatérő látogatóink sora is folyamatosan bővül, miközben a Facebookon kedvelőink száma már 13 ezerre tehető.

Ezen adatok fényében elmondhatjuk, a dunaszerdahelyi.sk a leglátogatottabb szlovákiai magyar nyelvű regionális portálok közé tartozik, sőt, sokszor látogatottsága az országos portálok egy részével is felveszi a versenyt.

A jövőben is azért dolgozunk majd kollégáinkkal, hogy még több hasznos információval tudjunk szolgálni nem csak írott formában, hanem a Dunaszerdahelyi Városi Televízió által is mindenkinek, akit érdekelnek városunk mindennapjai.

Portálunk igyekszik bemutatni a városban történő eseményeket, párthovatartozás nélkül. Értékrendünk továbbra is változatlan: kiegyensúlyozott hírszolgáltatás, városunk pozitív, minél sokoldalúbb bemutatása, akár a hibák rámutatásával is. Hogy jó úton járunk, ezt olvasóink bizalma és portálunk növekvő olvasottsága is bizonyítják.

Továbbra is ott szeretnénk lenni minden városban történő eseményen, rövid hírekkel, riportokkal, beszámolókkal ismertetni nem csupán Dunaszerdahely lakosságát, hanem mindenkit, aki városunk iránt érdeklődik.

Együttműködünk a Dunaszerdahelyen tevékenykedő elektronikus sajtótermékekkel, s igyekszünk ezen a téren is még hatékonyabbá tenni a kommunikációt. Szerkesztőségünk állandó csapata korrekt és felkészült szerkesztőkből áll, akik már több területen is bizonyítottak.

Ezt már olvasta?

Címkék: Fónod Zoltán
Cookies