Back to top

Pecze Károly önéletrajzának bemutatója Dunaszerdahelyen

Publikálva: 2016, április 14 - 15:09
A szombati DAC-Trencsén bajnoki előtt bemutatásra kerül Pecze Károly önéletrajza. Egykori sikeredzőnkkel és vendégeivel a stadionban is találkozhatnak.
Pecze Károly önéletrajzának bemutatója Dunaszerdahelyen

Szombaton a Trencsén elleni bajnoki mérkőzés előtt bemutatásra kerül Pecze Károly önéletrajzának magyar változata. A DAC egykori sikerkovácsa Harsányi László sportújságíróval közösen adta ki A futball - szenvedélyem és sorsom című emlékiratát.

A könvynek - úgy mint Pecze Károly életének - fontos fejezete a dunaszerdahelyi időszak. Az itt eltöltött öt éve egybeesik a klubtörténet legnagyobb sikereivel – feljutás a föderális ligába, csehszlovák kupagyőzelem, európai kupaszereplés.

Pecze Károllyal és vendégeivel, a DAC egykori játékosaival - többek között Audi, Majoros, Kapko, Horváth Jószef - április 16-án 15 órától a Max bevásárlóközpontban találkozhatnak a szurkolók. A dedikálással egybekötött könyvbemutató 16.30-tól stadionunk étterménél (főtribün) folytatódik. Mindkét helyszínen lehetőség nyílik megvásárolni a könyv magyar és szlovák változatát is.

Adatok Pecze Károly önéletrajzáról:

Cím: A futball - szenvedélyem és sorsom
Szerzők: Pecze Károly - Harsányi László
Kiadó: FONI Book (2016)
Oldal: 272
Példány: 1000
Ára: 8.90 euró

Idézet a könyvből: „A dunaszerdahelyi DAC-ban olyan emberekkel dolgozhattam, akik közül mind imádta a focit, mindenki meg akarta magát mutatni. Hajtotta őket a büszkeség és a lokálpatriotizmus. Ez az időszak nagyon őszinte volt, ami az emberek megismerését, barátságok és kötődések kialakulását illeti. A csallóköziek - és nem csak a szurkolók - imádták klubjukat, rajongtak a játékosokért és a tenyerükön hordozták őket a városban.“

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Pecze Károly
Cookies