Back to top

Pályán a legkisebbek is

Publikálva: 2021, november 11 - 20:15
A HC DAC Dunaszerdahely utánpótlás csapatai közül a legkisebbek számára is adódott lehetőség mérkőzések lejátszására az elmúlt hétvégén. Az U14 és az U12 csapatok a Nyitra megyei bajnokság keretében Párkányban remekeltek, az legkisebbek pedig először próbálhatták ki magukat éles mérkőzés-szituációban.
Pályán a legkisebbek is

Brunczvik Tünde, U14: „Végre játszhatott az U14 A csapat mérkőzést, mert többször elmaradt a vírus helyzet miatt. Sok gólt kaptunk, védekezésünkkel nem vagyok elégedett. A jövőheti edzéseken nagyobb hangsúlyt fektetünk majd a védekezésre. A támadásban voltak jól kidolgozott helyzeteink, de jobban oda kell figyelnünk a befejezésre, mert sok helyzetet hagytunk ki. Külön dicséretet érdemel Bozsek Brigitta, aki nagyon eredményes játékot produkált.”

Nyitra megyei bajnokság U14
2021. november 6.
Párkány
MŠO Štúrovo (Párkány) - HC DAC Dunaszerdahely: 31-35 (13-17)

Straka Mária, U12: „Mai teljesítményünkön látszott, hogy több meccsünk elmaradt az elmúlt hetekben, sok volt a kihagyott ziccer és gyakran bátortalanok voltunk. Mindezek ellenére voltak szép megoldásaink is, és hazahoztuk a két pontot.”

Nyitra megyei bajnokság U12
2021. november 6.
Párkány
MŠO Štúrovo (Párkány) - HC DAC Dunaszerdahely: 13-19 (6-11)

Mészáros Ildikó, U11: „Ebben a szezonban először ezen a hétvégén, november 7-én legkisebbeink is pályára léptek. Mivel a tavalyi évben sajnos ők nem versenyezhettek, így számukra ez volt az első lejátszott torna. Két csapattal vettünk részt Nagyszombat megye U11-es kispályás bajnokságán, ahol fiúk, lányok együtt játszanak. Lányaink a fiatalabb korosztályhoz tartoznak, így elsődleges szempont az volt, hogy végre játszhassanak és szokják a meccslégkört. A kezdeti megilletődöttség után egyre felszabadultabbak és elevenebbek voltak a pályán. Még a tanulás elején tartunk, az edzéseken gyakorolunk tovább.”

hcdac.sk

Ezt már olvasta?